Φαίη Σκορδά: Έρχονται τα πιο ευτυχισμένα της γενέθλια!

Όταν μιλάει για τα δυο της παιδιά λάμπει η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ANT1 έχει προτεραιότητα τον 3,5 ετών Γιάννη και τον 9 μηνών Δημήτρη. Αυτό τόνισε άλλωστε και σε πρόσφατες δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής Μία.

“Σκέφτομαι ότι κάνω μια δουλειά που την αγαπάω και έχω επιλέξει αλλά προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου και είναι πάνω από τη δουλειά μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Η καθημερινότητά της έχει αλλάξει και είναι ευδιάκριτο ακόμα και από τα social media όπου πρωταγωνιστούν οι δραστηριότητες των μικρών.


Οι γιοι της είναι που κάνουν ξεχωριστή τη ζωή της και του συζύγου της Γιώργου Λιάγκα και που θα κάνουν ξεχωριστά και τα φετινά της γενέθλια. Η Φαίη θα γιορτάσει σε λίγες μέρες τα 35α γενέθλιά της και σίγουρα θα είναι τα πιο ευτυχισμένα της μέχρι σήμερα.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Το πρωινό” είναι άλλωστε στην πιο δημιουργική της φάση. Εξαργυρώνει την επαγγελματική της επιτυχία ενώ παράλληλα απολαμβάνει ξεχωριστές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πέρα από την οικογένειά της και τους στενούς της συνεργάτες, η Φαίη κρατά πάντα χώρο και χρόνο στην καθημερινότητά της για τους φίλους της. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Χαλάνδρι με τον φίλο της από τη Θεσσαλονίκη, Αλέξανδρο Κωτσιόπουλο.

Οι δυο τους έφαγαν στο εστιατόριο της καλής της φίλης και συνεργάτιδας, Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Read More

And More