Φαίη Σκορδα: Τα καυτά σορτσάκια και η καθημερινότητα στο νησί με τον Γιώργο και τα παιδιά!

Μέχρι τις 15 Αυγούστου η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα παραμείνουν στην Τήνο. Το ζευγάρι απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές μαζί με τους δυο γιους τους, Γιάννη και Δημήτρη αλλά και με καλούς φίλους.

Οι δύο παρουσιαστές βρίσκονται αρκετές εβδομάδες στο κυκλαδίτικο νησί και εκτός από τους ντόπιους φίλους που απέκτησαν, υποδέχτηκαν και τους αγαπημένους τους συνεργάτες και πέρασαν λίγες μέρες ξεγνοιασιάς. Ανάμεσά τους η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Γεωργαντάς.

Στιγμές από την καθημερινότητά τους μοιράζονται τόσο η Φαίη όσο και ο Γιώργος μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media. Ωστόσο, ο φωτογραφικός του TLIFE τους απαθανάτισε σε κάποιες από αυτές.

Η Φαίη με καυτό ροζ σορτσάκι -από τις αγαπημένες τις επιλογές για το καλοκαίρι αυτό- να κάνει τα απαραίτητα ψώνια και ο Γιώργος να βάζει βενζίνη στο αυτοκίνητο που έχουν νοικιάσει για τις μετακινήσεις τους στο νησί. Επέλεξαν μάλιστα να είναι άσπρο γιατί είναι το αγαπημένο χρώμα της παρουσιάστριας και σκέφτονται στο εξής να αλλάξουν το δικό τους με κάτι αντίστοιχο.

Τώρα που η οικογένεια μεγάλωσε, μεγάλωσαν και οι ανάγκες και το ζευγάρι χρειάζεται ένα μεταφορικό μέσο που να χωράει τα πάντα!

Μέχρι όμως να γυρίσουν στην Αθήνα και στις υποχρεώσεις τους έχουν ακόμα καιρό. Μετά την ολοκλήρωση των διακοπών τους στο νησί το ζευγάρι σχεδιάζει να περάσει λίγες μέρες στο Κιλκίς που είναι οι γονείς της Φαίης.

Read More

And More