Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Οι τελευταίες βόλτες πριν τον ερχομό του δεύτερου γιου και η επιστροφή στο σπίτι!

Ο ερχομός του μικρού Δημήτρη έφερε μεγάλη χαρά στην οικογένεια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Το ζευγάρι υποδέχτηκε το δεύτερο γιο το απόγευμα της Δευτέρας. Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στη σύζυγό του στο μαιευτήριο και μάλιστα την επόμενη μέρα μίλησε συγκινημένος στην εκπομπή.

“Κατά τη διάρκεια του τοκετού -μπήκα μέσα κι έκοψα τον ομφάλιο λώρο, όπως και στον Γιάννη- είναι ακριβώς ίδια τα συναισθήματα, η ίδια συγκίνηση, το ίδιο κλάμα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος. ”Αντιλαμβάνεσαι ότι τα πλούτη, η δόξα, η επιτυχία είναι τελείως μάταια. Όλη η ιστορία στον κόσμο είναι η οικογένειά σου και τα παιδιά σου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος”, συνέχισε.

Η Φαίη έχει ξετρελαθεί με τον μπέμπη και δεν τον αφήνει στιγμή από τα μάτια της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE το θηλάζει κανονικά και όλα είναι καλά. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Γαία μιλά γι αμί απολύ γλυκιά μανούλα!

Την χαρά τους συμμερίζονται και οι συγγενείς και φίλοι τους αλλά και οι στενοί συνεργάτες που έσπευσαν να τους ευχηθούν είτε από κοντά είτε από τα social media. Άλλωστε όλοι ήταν δ’ιπλα τους σε όλη αυτή τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης και ειδικά οι γονείς της Φαίης, Εύα και Δημήτρης που ταξίδευαν πολύ συχνά από το Κιλκίς για να την βοηθούν.

Η παρουσιάστρια άλλωστε εργαζόταν μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπως είχε κάνει και στην πρώτη εγκυμοσύνη της. Την ίδια ώρα φρόντιζε και τις ανάγκες του 3χρονου γιου της που ανυπομονεί να έρθει στο σπίτι ο αδερφός του! Η Φαίη θα βγει από το μαιευτήριο αύριο Παρασκευή και σύσσωμη η οικογένεια Λιάγκα θα απολαύσει την πρώτη μέρα στο σπίτι τους στη Βουλιαγμένη.

Λίγες μέρες πριν, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι να απολαμβάνει μαζί με τον πρωτότοκο γιο τους βόλτα στην παιδική χαρά! Δες φωτογραφίες!

Read More

And More