Π. Φιλιππίδης: Βόλτα με τη σύζυγό του στα σοκάκια της Μυκόνου!

Στη Μύκονο βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης με την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου. Το ζευγάρι περνάει μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του στο νησί των Ανέμων και ανάμεσα σε άλλα απολαμβάνουν όμορφες βραδινές βόλτες στα γραφικά σοκάκια του.

Είτε με παρέα φίλων είτε οι δυο τους γνωρίζουν τις ομορφιές του όμορφου αιγαιοπελαγίτικου προορισμού. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε σε πρόσφατη ρομαντική τους έξοδο στα Ματογιάννια, ντυμένους casual και χαλαρούς ενώ Πέτρος Φιλιππίδης έχει υιοθετήσει αυτό το καλοκαίρι ένα εντελώς διαφορετικό look!

Ο ηθοποιός έχει πάντα στο πλευρό του την σύζυγό του με την οποία αρκετά συχνά συνεργάζονται και επαγγελματικά! “Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα. Ένας άνθρωπος τον οποίο αγαπάω κατ’ αρχήν. Ένας άνθρωπος ακέραιος, μία μοναδική περίπτωση. Δεν χρειάζεται τώρα εγώ να πω για τα προσόντα της. Όσον αφορά σαν άνθρωπο δηλαδή, σαν ταίρι μου δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο 100 ζωές να ζούσα. Δεν χρειάζεται να πω γιατί και να το εξηγήσω γιατί θα το λιγοστέψω, θα το μικρύνω και δεν υπάρχει λόγος”, είχε εκμυστηρευτεί στο TLIFE για εκείνη.

Read More

And More