Η Γιάννα Αγγελοπούλου στην ετήσια συνάντηση του ιδρύματος “Clinton”

Η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν σταματά να ασχολείται με πράγματα που την ευχαριστούν και που πιστεύεο ότι γίνονται για το γενικό καλό. Γνωστή για τον μεγάλο κύκλο γνωριμιών που έει δεν μας έκανε καμία εντύπωση που την είδαμε στη Νέα Υόρκη, να ποζάρει δίπλα στον Bill Clinton στην ετήσια συνάντηση του ιδρύματος που φέρει το όνομα του πρώην πλανητάρχη.

Η σιδηρά κυρία όμως δεν έδωσε απλά το παρών στη συνάντηση ανακοίνωσε κιόλας την ίδρυση και ενίσχυση ενός παγκόσμιου προγράμματος υποστήριξης εκλεγμένων ηγετών (Global Public Leaders Program), το οποίο θα τους επιτρέπει να συνεχίσουν να προσφέρουν και μετά την αποχώρησή τους από το αξίωμα.

“Υπάρχει έλλειμμα διανόησης παγκόσμια και πολλοί ηγέτες μετά το πέρας της θητείας τους έχουν την εμπειρία και τις διασυνδέσεις ώστε να είναι εξαιρετικά χρήσιμοι, ωστόσο δεν βρίσκουν διέξοδο και τρόπο να το κάνουν”, δήλωσε η κα Αγγελοπούλου.

“Στην προσπάθεια αυτή θα αγκαζάρουμε ηγέτες που ενδιαφέρονται περισσότερο για τους ανθρώπους και λιγότερο για την πολιτική. Άτομα που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια νέα πορεία σε μια υπηρεσία ή οργανισμό διεθνούς ωφέλειας”, συμπλήρωσε η ίδια για την πρωτοβολία που έχει αναλάβει..

Ο Clinton τόνισε πως με το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι ηγέτες δεν θα χάσουν την ικανότητά τους να υπηρετούν την ανθρωπότητα. Μαζί του στην βραδιά φυσικά ήταν η αγαππημένη του κόρη Chelsea με τον σύζυγό της και η γυναίκα του Hillary!


Chelsea Clinton και Marc Mezvinsky


Ένα γλυκό φιλί από την Hillary


Ανεκτίμητες οικογενειακές στιγμές

Read More

And More