Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Για σκι στην Αράχοβα με τα παιδιά! Φωτογραφίες

Απόδραση στην Αράχοβα έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μαζί με τους γιους τους. Η οικογένεια αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής από την Αθήνα και διέμειναν στο χωριό Λιβάδι.

Ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού έχει ξαναπάει στην Αράχοβα και ο ενθουσιασμός του ήταν από την αρχή μεγάλος.

Ο 3,5 ετών Γιάννης χάρηκε ιδιαίτερα τις εξορμήσεις με τους διάσημους γονείς του στα χιόνια αλλά και με τον μικρότερο αδερφό του, Δημήτρη.

Ο Γιώργος επέλεξε να εξασκηθεί και στο αγαπημένο του χειμωνιάτικο άθλημα, το σκι φροντίζοντας να δώσει μία γεύση και στους διαδικτυακούς του φίλους. Είναι γνωστό ότι αγαπάει τα σπορ και επιδίδεται σε αυτά με κάθε ευκαιρία.


Από την άλλη, η Φαίη προτίμησε το Σάββατο να κάνει μια βόλτα στο χωριό με τον δεύτερο γιο τους.

Τις υπόλοιπες ώρες τις πέρασαν όλοι μαζί στον ξενώνα με καλούς φίλους και επιτραπέζια παιχνίδια. Το πρώτο τους βράδυ μάλιστα ο μικρός Γιάννης πήρε το κινητό της Φαίης και ανέβασε φωτογραφία μόνος του στο instagram με τη φωτιά στο τζάκι του ξενώνα! Δες εδώ!


Όλοι μαζί επέστρεψαν στην Αθήνα την Κυριακή καθώς οι δύο παρουσιαστές είχαν πρωινό ξύπνημα για να είναι στο πόστο τους στην εκπομπή το επόμενο πρωί!


Το Σαββατοκύριακό ήταν αυτό που χρειαζόντουσαν για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να ξεκινήσουν την εβδομάδα τους με κέφι!

Read More

And More