Γιώργος Σαμαράς: Ξέγνοιαστες στιγμές με την παρέα του, μετά τον χωρισμό του! Φωτογραφίες

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες μετά τον χωρισμό του Γιώργο Σαμαρά από την Ελένη Φουρέιρα και φαίνεται πως και οι δύο έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους. Η τραγουδίστρια έχει ήδη μπει σε μία νέα σχέση και μάλιστα κάνει δημόσιες εμφανίσεις με το νέο της σύντροφο, ενώ ο αθλητής απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους του.

Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, λίγο πριν πάρει τη μεταγραφή του για τη νέα του ομάδα, έκανε αισθητή την παρουσία του στα social media δημιουργώντας τον επίσημο προσωπικό του λογαριασμό. Μέσα από το πρώτο του post καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή του Γιώργου η φιλία.

Στην φωτογραφία που ανέβασε ο άσος των γηπέδων (δες εδώ) φαίνεται το πρώτο (και μοναδικό πια) τατουάζ που έχει “χτυπήσει” στο κορμί του και είναι το γράμμα “f” που συμβολίζει τη φιλία και περνάει το μήνυμα της ένωσης για όλα τα έθνη.


Τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς με μία ομαδική αγκαλιά

Το γεγονός ότι δίνει προτεραιότητα στους φίλους φαίνεται και από τον χρόνο που τους αφιερώνει όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του επιτρέπουν να είναι στην Ελλάδα.

Δες φωτογραφίες από πρόσφατες εξόδους του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή με την παρέα του. Ανάμεσά τους είναι ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Σηφάκης, ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρης και η σύντροφος του Παναγιώτη Κονέ, Χριστίνα Στεφανίδη.

Read More

And More