Α. Ηλιάδη: Απάντησε με τον δικό της τρόπο σε όσα ειπώθηκαν για την εγκυμοσύνη της

Με το δικό της διακριτικό τρόπο απάντησε η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, σε όσα ειπώθηκαν τα τελευταία 24ωρα, μετά την επιβεβαιώση της εγκυμοσύνης της.

Η αλήθεια είναι ότι οι δηλώσεις της μητέρας του 23χρονου συντρόφου της Αγγελικής, Σάββα Γκέντζογλου, πυροδότησαν συζητήσεις και άρθρα για το θέμα που έγινε το talk of the town!

H Aγγελική δεν μίλησε για τίποτα απ΄όλα αυτά, ούτε καν για την εγκυμοσύνη της… Ανέβασε όμως χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δυο φωτογραφίες όλο νόημα, που είναι σαν να τα λέει όλα!

“Στο τέλος, λέει το κείμενο που ανέβασε η Αγγελική, θα ξέρεις, ποιοι άνθρωποι σε αγαπάνε αληθινά. Είναι αυτοί που σε βλέπουν όπως είσαι, και ότι κι αν συμβεί, πάντα θα βρίσκουν ένα τρόπο να είναι στο πλευρό σου”…

Με αυτή τη φράση η Αγγελική είπε τα πάντα, ενώ με τη δεύτερη φωτογραφία της, δήλωσε ξανά πόσο ευτυχισμένη είναι! Κάτω από τη φωτογραφία με τη λεζάντα αλλά και τα hash tags η όμορφη Αγγελική έγραψε ότι νιώθει ευλογημένη που περιμένει το μωρό της, ότι το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι το καλύτερο της ζωής της και φυσικά ότι είναι ξετρελαμένη με τους άντρες της ζωής της.


Crazy for mymen!!!#crazy#family#kids#love#happy#waiting_for_my_baby#blessed#beautiful_life#grateful#summer_of_my_life

Read More

And More