Ηλίας Βρεττός στην Τατιάνα: Αποκαλύπτει τι τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τον χωρισμό του

Καλεσμένος στην σημερινή εκπομπή Μία ήταν ο Ηλίας Βρεττός. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο πλατό και μίλησε στην Τατιάνα και το “παρεάκι” της για όλα! Για τον χωρισμό του από την Ευαγγελία Αραβανή, για τα όσα γράφονται για τη νέα σχέση με την Φελίσια Λαπάτη, το ταξίδι του στο Las Vegas και στο Άγιο Όρος, τις εμφανίσεις του και την μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού “Όλα τα ξέρω”.

“Υπήρξε μέρα στο Las Vegas που ξύπνησα και δεν θυμόμουν τίποτα από το προηγούμενο βράδυ”, περιγράφει για το πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική. Λίγο νωρίτερα είχε βρεθεί και στο Άγιο Όρος το οποίο όπως εξηγεί στην Τατιάνα ήταν όνειρο ζωής για εκείνον.

“Ήμουν με έναν άνθρωπο. Περάσαμε καλά και πάμε παρακάτω”, υποστήριξε αναφερόμενος στον χωρισμό του με την Ευαγγελία Αραβανή. “Πέρα από την οικογένεια και τους φίλους με βοήθησε η δουλειά μου να αντιμετωπίσω τον χωρισμό”, συμπληρώνει.
Για τα όσα γράφονται για μία νέα γυναίκα που φέρεται να έχει μπει στη ζωή του είπε: “Σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή.” “Με ενοχλεί να λένε ότι προβάλω την προσωπική μου ζωή και κάνω στημένες φωτογραφίσεις για να διαφημιστώ”, συνέχισε.

Τέλος, σχολίασε και την επιτυχία του νέου του τραγουδιού και το πόσο πολύ εκφράζει και εκείνον. “Ταυτίστηκα με τους στίχους του “Όλα τα ξέρω” γιατί βίωνα ακριβώς το ίδιο”

Read More

And More