Τον κακομαθαίνει! H J. Aniston ξόδεψε 520.000 δολάρια σε δώρα για τον αγαπημένο της!

Πεντακόσιες είκοσι ολόκληρες χιλιάδες δολλάρια ξόδεψε η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Jennifer Aniston για τον αγαπημένο της Justin Theroux. Είναι γνωστό ότι σαν Έλληνες είμαστε – εκτός από φιλόξενοι και – ανοιχτοχέρηδες, αλλά μήπως η Jennifer το παράκανε; Τι κι αν η οικονομική κρίση γονατίζει τη μία εθνική οικονομία μετά την άλλη; Οι άνθρωποι του Χόλιγουντ, μάλλον δεν “μασάνε”…

Ας δούμε λοιπόν, σε τι αγορές έφυγε όλο αυτό το ποσό:

– Αρχικά, η Jennifer ξόδεψε 12.000 δολλάρια για την αγορά ενός δερμάτινου jacket, που πριν από χρόνια φορούσε ο James Dean.

– Κι επειδή σε ένα δερμάτινο και πόσο μάλλον στο συγκεκριμένο, ταιριάζει γάντι μια μηχανή, η διάσημη ηθοποιός του αγόρασε… όχι μία, αλλά δύο!

– Έτσι έδωσε 33.000 δολλάρια για μια Ducati και άλλες 24.000 για μια Harley.

– Επιπλέον, η κεραυνοβόλα ερωτευμένη Jennifer ξόδεψε 450.000 δολλάρια ακόμα, για να του αγοράσει έναν πίνακα του Glenn Ligon.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος πίνακας κοσμεί τους τοίχους της νέας τους ερωτικής φωλίτσας, την οποία να τονίσουμε ότι αγόρασε εκείνη έναντι ενός εκατομμυρίου δολλαρίων. Μάλιστα, προκειμένου να έχει θετική αύρα η συγκεκριμένη κατοικία, επιστρατεύτηκαν ειδικοί του φενγκ σούι, που της κόστισαν 750.000 δολάρια!

Είπαμε, να εκφράσεις την αγάπη σου κι ό,τι άλλο αισθάνεσαι, στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, αλλά για να το κάνεις πρέπει να δώσεις σχεδόν μισό εκατομμύριο δολλάρια; Εκείνος άραγε, τι δώρα της έχει κάνει; Μόλις μάθουμε, θα σας ενημερώσουμε… Αν ποτέ…

Read More

And More