Τζένη Μπαλατσινού: Η Πάτμος είναι το ησυχαστήριό της – Όσα έχει πει για το νησί και φωτογραφίες από τις επισκέψεις της

Μετά από την μεγάλη απόφαση της Τζένης Μπαλατσινού, να ανακοινώσει τον χωρισμό της από κοινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο, επέλεξε να φύγει για τον αγαπημένο της προορισμό, την Πάτμο. Και δεν πρόκειται για ένα τυχαίο νησί, αφού όπως έχει δηλώσει η ίδια, είναι το μέρος στο οποίο θα ήθελε να γεράσει.

/

Πολλές είναι οι φορές μάλιστα που η Τζένη επέλεγε να πηγαίνει στην Πάτμο, δίχως τον Πέτρο και τα παιδιά. Μία από αυτές ήταν και το 2010 όταν το TLIFE την είχε συναντήσει στο νησί, με τον Πέτρο να βρίσκεται και πάλι στη Μύκονο. Η παρουσιάστρια και μοντέλο ήταν και πάλι με δυο φίλες της και απολάμβανε τις ήσυχες στιγμές της.
/
Φυσικά το νησί το εχει επισκεφτεί και με τον Πέτρο Κωστόπουλο όπως έγινε και πέρυσι.

/

Για την Πάτμο, η Τζένη είχε γράψει στο blog της:

“To νησί που θα ήθελα να γεράσω

Την πρώτη φορά που πήγα, ήταν ένα μονοήμερο, καλοκαίρι του 1993, από Σάμο. Κλασική επίσκεψη στη Μονή Ιωάννου του Θεολόγου, που είναι χτισμένη πάνω στον αρχαίο βωμό της Θεάς Άρτεμης, και στο σπήλαιο της Αποκαλύψεως.

Το 1998, έγκυος στη δεύτερη μου κόρη, την Αλεξάνδρα, πήγαμε για μία εβδομάδα. Φτάσαμε στο νησί μέσα Αυγούστου χωρίς να έχουμε κλείσει διαμονή. Δύσκολη εποχή, γιατί δεν υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, αλλά οι φίλοι μάς έλεγαν «ελάτε, ελάτε, κάπου θα βολευτούμε». Και βολευτήκαμε, στο πιο όμορφο σπίτι της Χώρας, με θέα το μοναστήρι και με οικοδέσποινα την υπέροχη κυρία Ματίνα, μητέρα του Γιάννη.

Από εκείνο το καλοκαίρι ο Γιάννης ήταν η Πάτμος και η Πάτμος ήταν ο Γιάννης. Ο Γιάννης πριν 4 χρόνια έφυγε, αλλά είμαστε αρκετοί που συνεχίζουμε και πηγαίνουμε.

Όταν είσαι μικρός κάνεις όνειρα τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις, εγώ το πήγα λίγο παρακάτω… σκέφτηκα ότι εδώ θέλω να γεράσω, εδώ θέλω να έρχονται τα εγγόνια μου, εδώ θέλω να κολυμπάω, να περπατάω, να βλέπω τον Νικόλα και την Άννυ, να έχω το καΐκι μου και να κάνω βόλτες Μαράθι, Αρκιούς, Μακρονήσι για βουτιές και πίσω πάλι με το που σβήσει ο ήλιος.

Όταν κάτι σου αρέσει πολύ δεν θέλεις να το πολυσυζητάς, γι’ αυτό δεν θα γράψω τίποτα για μυστικά μέρη και πού να πας όταν κατέβεις στο νησί. Τη Πάτμο ή την αγαπάς με την πρώτη ματιά ή θες σε δύο ημέρες να φύγεις. Όποιος την ερωτευτεί, θα την ανακαλύψει μόνος του.

Οι πιο ωραίες στιγμές της είναι νωρίς το Πάσχα, που δεν υπάρχει ψυχή στη Χώρα και βλέπεις τη σκιά σου στα κυβόσχημα σπίτια. Κι αν είναι ανοιχτός ο Αντρέας και η γκαλερί του, κάθεσαι για ένα καφέ ακούγοντας τις ιστορίες του.”

/

Η Τζένη βρίσκεται εδώ και έξι ημέρες τουλάχιστον στην Πάτμο αφού είχε ανεβάσει και την παρακάτω φωτογραφία στις 2/7 με την καλή της φίλη Άννυ και τον Λάκη Γαβαλά που βρισκόταν εκεί μέρες πριν για τον γάμο της Ευγενίας Πουλοπούλου.

/

Η Τζένη πάντα ανέβαζε φωτογραφίες από το όμορφο νησί εκτός από τώρα που κρατά για εκείνη τις στιγμές της ηρεμίας της.

Πέρυσι με τον γιο της…

Διάβασε επίσης:

Πέτρος Κωστόπουλος: Βίντεο από τις διακοπές του στη Μύκονο μετά τον χωρισμό!

Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού: Η τελευταία επίσημη έξοδος, πριν το χωρισμό!

Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος: Η άνοδος και η πτώση, ο έρωτας και ο χωρισμός!

Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος: Ξεκούραση σε διαφορετικούς προορισμούς μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Όταν η Τζένη Μπαλατσινού έδινε συνέντευξη στο Πέτρο Κωστόπουλο. Και οι δυο έχουμε βαρεθεί στο γάμο…

Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού: Ο έρωτας και οι τρυφερές φωτογραφίες, πριν το χωρισμό!

Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού: Το love story και ο ονειρεμένος γάμος στη Μύκονο! Φωτογραφίες

Τζένη Μπαλατσινού: Τι είχε δηλώσει για το χωρισμό σχεδόν ένα χρόνο πριν

Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού: “Χώρισαν μετά από 18 χρόνια γάμου”

Read More

And More