Α. Jolie – B. Pitt: Κρατούν μυστικά τα σχέδια για το γάμο τους

Μετά από τον αρραβώνα τους το 2012, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt κρατούν μυστικά τα σχέδια για το γάμο τους.

Το ζευγάρι-superstars, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στα Film Independent Spirit Awards το Σάββατο στο Λος Άντζελες, πότε σχεδιάζουν να να παντρευτούν, εκείνοι παρέμειναν διακριτικοί. Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε την Angelina: Μπορείς να μου πεις πότε εσύ και ο Brad θα παντρευτείτε στο Παρίσι; εκείνη είπε : Λυπάμαι δεν μπορώ, χαμογελώντας ευγενικά καθώς έφευγε.

Ο ίδιος δημοσιογράφος ρώτησε και τον Brad, πότε σχεδιάζει να παντρευτεί τη μακροχρόνια σύντροφό του. Αλλά αντί για απάντηση, ο ηθοποιός έβαλε παιχνιδιάρικα ένα δάχτυλο στα χείλη του σαν να έλεγε, « Είναι μυστικό » .

Το ζευγάρι πυροδότησε τις φήμες που ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά όταν η Angelina εθεάθη να φοράει μια χρυσή βέρα στο δάχτυλο της, στα τέλη του περασμένου έτους, γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε όμως ποτέ .

Το Σάββατο ο Brad πήρε ένα βραβείο Καλύτερης Ταινίας για το 12 Years A Slave, στην οποία ήταν συμπαραγωγός και η οποία σάρωσε και στα βραβεία Όσκαρ. Το ζευγάρι δεν μπορούσε να σταματήσει να κοιτάζει ο ένας τον άλλο – ή να κρατήσει τα χέρια του μακριά ο ένας από τον άλλο – στο γκαλά indie ταινιών στη Σάντα Μόνικα. Η Angelina ήταν σαφώς γεμάτη αγάπη για τον σύντροφο της και είπε: « Είμαι πολύ περήφανη γι ‘αυτόν. Είμαι πάντα πολύ περήφανη γι ‘αυτόν .

Η Angelina και ο Brad είναι μαζί σχεδόν μια δεκαετία, αλλά η αγάπη τους δεν φαίνεται να ξεθωριάζει καθόλου.

Read More

And More