Σ. Καρβέλα: Όλα έτοιμα για τον ερχομό του μπέμπη! Δες το παιδικό δωμάτιο

Η Σοφία Καρβέλα είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Η όμορφη κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.
Μαζί με τον σύντροφό της Θανάση Πανουργιά, αλλά και τα αγαπημένα της πρόσωπα, η Σοφία περνά τις φετινές διακοπές της και βρίσκεται σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του πρώτου της μωρού, που θα είναι αγοράκι και θα πάρει το όνομα Νίκος, αφού και οι δυο παππούδες του λέγονται έτσι!

/

Ήδη έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ετοιμασίες για την έλευση του μπέμπη και η Σοφία έχει δώσει την προσωπική πινελιά της στην ετοιμασία του παιδικού δωματίου. Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο του μικρού πρίγκιπα που περιμένει. Σε minimal τόνους και σε λευκές αποχρώσεις φαίνεται πως είναι το κρεβατάκι του, ενώ οι απαραίτητες κουδουνίστρες έχουν ήδη τοποθετηθεί πάνω σε αυτό.

Εκτός από το παιδικό δωμάτιο όμως, η Σοφία μπήκε πριν λίγες μέρες σε γιορτινή διάθεση κάνοντας το baby shower στην Νέα Υόρκη. Εκεί βρέθηκε και η μητέρα της που ποζάρει μαζί με την Σοφία φορώντας μια λευκή ποδιά που γράφει “Yia Yia’s Kitchen” (Η κουζίνα της γιαγιάς).

Μαμά και κόρη, πέρασαν άλλωστε λίγο χρόνο μαζί και διασκέδασαν πολύ, κάνοντας βόλτες και κοινές εξόδους.

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

Read More

And More