Κατερίνα Καραβάτου: Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη με την Αέλια! Φωτογραφίες

Στη γενέτειρά της επέστρεψε η Κατερίνα Καραβάτου. Η οικοδέσποινα του “Στα καλά καθούμενα” αναχώρησε το βράδυ της Κυριακής για τη Θεσσαλονίκη έχοντας συντροφιά την κόρη της Αέλια. Η παρουσιάστρια και η μικρή είναι αχώριστες και δεν είναι η πρώτη φορά που την παίρνει μαζί της σε κάποιο από τα ταξίδια της.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις


Ο λόγος που η Κατερίνα βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα είναι επαγγελματικός. Ετοιμάζει ένα από τα θέματα της εκπομπής που θα δούμε το Σαββατοκύριακο. Παρόλα αυτά δεν παρέλειψε κατά την παραμονή της να δει και τα αγαπημένα της πρόσωπα και να θυμηθεί τα “παλιά”.


Σε μία από τις εξορμήσεις της φρόντισε να δει τις καλές της φίλες, Πία, Μελίνα, Σμαράγδα, και Νατάσα. Φίλες τις οποίες έχει τουλάχιστον 20 χρόνια και ανάμεσά τους υπάρχει, όπως σημείωσε και η ίδια, τσεκαρισμένη κι αδιαπραγμάτευτη αγάπη.


Το ξενύχτι δεν την εμπόδισε να είναι συνεπής την επόμενη μέρα στις υποχρεώσεις της. Η Κατερίνα βρέθηκε όλο χαρά στο γύρισμα και μάλιστα μοιράστηκε την υπέροχη θέα από την παραλία της Θεσσαλονίκης με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Read More

And More