Β. Κολλιδά: Τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της, Γ. Εμμανουηλίδη!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της περνά η Βάσω Κολλιδά. Το γνωστό μοντέλο και σχεδιάστρια ρούχων ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Γιάννη Εμμανουηλίδη.

Το ζευγάρι, που συζεί σχεδόν δύο χρόνια, είναι πολύ ευτυχισμένο και δεν είναι λίγες οι φορές που η Βάσω έχει δηλώσει ότι ο γοητευτικός πολίστας είναι ο άντρας της ζωής της.

“Αναρωτιόμουν γιατί δεν ήρθε νωρίτερα αυτός ο άνθρωπος. Όλα κύλησαν τόσο αβίαστα και όμορφα. Από την πρώτη μέρα μείναμε μαζί. Κάποτε ρωτούσα τις παντρεμένες φίλες μου πώς θα καταλάβω ότι με κάποιον θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια και απαντούσαν πως, όταν βρεθεί ο άνθρωπος, θα μπουν κάποια πράγματα στη σειρά χωρίς να το καταλάβω. Έτσι κι έγινε. Ό,τι σχέδια και να κάνεις, όσο κι αν πιέζεις κάποιες καταστάσεις, τελικά ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις”, αναφέρει είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο με πολύ καλούς φίλους. Ο Γιάννης ήταν πολύ τρυφερός με την σύντροφό του κι εκείνη έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του.

Στην παρέα τους ήταν η Κορίνα Στεργιάδου, που έχει υιοθετήσει νέο look, μαζί με τον πολίστα σύζυγό της, Αντώνη Βλοντάκη. Τα δύο ζευγάρια κάνουν παρέα και φαίνεται πως περνούν όμορφες στιγμές όλοι μαζί.

Read More

And More