Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Τρυφερές στιγμές στα παρασκήνια της εκπομπής!

Για αυτό το ζευγάρι ισχύει απόλυτα η έκφραση “περνάμε καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω”. Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου έχουν δυνατή χημεία στην εκπομπή που παρουσιάζουν και η συνεργασία τους φαίνεται πως έχει κάνει καλό και στο γάμο τους.

Το ζευγάρι είναι ακόμα πιο δεμένο και πλέον μοιράζεται και τις ίδιες επαγγελματικές ανησυχίες. Αν και οι ανησυχίες τους φαίνεται να μην είναι πολλές σε αυτή τη φάση της ζωής τους αφού Κατερίνα και ο Κρατερός διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους.

Τα μεγάλα ποσοστά του “Στα καλά καθούμενα”, η καλή σχέση με τους συνεργάτες τους αλλά και η επιθυμία τους να μεγαλώσουν σύντομα την οικογένειά τους και να χαρίσουν αδερφάκι στην Αέλια είναι κάποια από τα πράγματα που τους δίνουν χαρά.

Και η χαρά αυτή φαίνεται…

src=/files/Image/NEWS/2015/IANOUARIOS/11-01/katerinakaravatou.jpg
Στα παρασκήνια της εκπομπής με την Όλγα Λαφαζάνη

Βέβαια, δεν λείπουν και οι καυγάδες από τη σχέση τους. “Είμαστε ένα κανονικό ζευγάρι, υπάρχουν και εκρήξεις στη σχέση μας. Στα πράγματα που διαφέρουμε, όμως, ο ένας πάντα προσπαθεί να καταλάβει και να αναλύσει την αντίδραση του άλλου, ώστε να μην αφήνουμε τον εγωισμό να μας απομακρύνει”, υποστήριξε ο Κρατερός σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Hello!

Read More

And More