Λάουρα Νάργες: Με τον αγαπημένο της στην παράσταση “Δυο γυναίκες χορεύουν”!

Στο Θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης έδωσαν πολλοί διάσημοι το παρών, στην πρεμιέρα της παράστασης που θα παρουσιάσει για τη χειμερινή θεατρική περίοδο, του έργου του Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ Ζουρνέτ με τίτλο “Δύο γυναίκες χορεύουν”, με τη Χρυσούλα Διαβάτη και τη Θάλεια Ματίκα.

Η μεγάλη μας ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη και μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της νέας γενιάς, η Θάλεια Ματίκα, θα συνυπάρξουν καλλιτεχνικά, σε σκηνοθεσία Τάσου Ιορδανίδη, στην κεντρική παραγωγή του θεάτρου, με τη βραβευμένη δραματική κομεντί ”Δύο γυναίκες χορεύουν” του Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ Ζουρνέτ, ο οποίος είναι ο σημαντικότερος σύγχρονος Καταλανός συγγραφέας.

/

Το έργο συστήνεται για πρώτη φορά σε ελληνική σκηνή. Γράφτηκε το 2008, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και διακρίσεις (βραβείο Μαχ καλύτερου έργου και παράστασης 2012).

Ανάμαεσα στο πλήθος διασήμων βρέθηκε και η Λάουρα Νάργες με τον σύντροφό της Δημήτρη Δαλάκο. Η νεαρή παρουσιάστριά έκανε και το δικό της ντεμπούτο φέτος στο θέατρο, παίζοντας στην παράσταση “Το σπίτι του Φρανκενστάιν” σε ένα ρόλο που της ταιριάζει απόλυτα!

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα

Λάουρα Νάργες – Θάλεια Ματίκα

/

Με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Δαλάκο που είναι πάντα στο πλευρό της
/

Θάλεια Ματίκα – Σοφία Φαραζή – Τάσος Ιορδανίδης
/

Θάλεια Ματίκα – Γ. Μιχαλακόπουλος – Χρυσούλα Διαβάτη
/

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης – Θάλεια Ματίκα – Μαρίνα Ασλάνογλου
/

/

Read More

And More