Μπέττυ Μαγγίρα: Βραδινή έξοδος με αγαπημένα πρόσωπα λίγο πριν γίνει μανούλα!

Το δεύτερο παιδάκι της θα φέρει στον κόσμο από μέρα σε μέρα η Μπέττυ Μαγγίρα. Η όμορφη showoman ετοιμάζεται να γίνει ξανά μανούλα και δεν έχει κρύψει την χαρά και τον ενθουσιασμό της. Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολοι με αποτέλεσμα να αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Πλέον κυκλοφορεί καμαρώνοντας στο πλευρό των αγαπημένων της λίγο πριν γίνει ξανά μανούλα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε σε βραδινή έξοδο στο θέατρο συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη αλλά και τους γονείς της.

Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από την πρεμιέρα της Ματθίλδης Μαγγίρα στο θέατρο Ήβη και το έργο “Toc Toc”. Μία τρελή και ξεκαρδιστική κωμωδία του Laurent Baffie όπου πρωταγωνιστούν ακόμα οι Χρήστος Βαλαβανίδης, Θωμαις Ανδρούτσου, Κατερίνα Γερονικολού, Ορφέας Παπαδόπουλος και Κώστας Σπυρόπουλος.

Το συγκεκριμένο έργο του πολυτάλαντου Laurent Baffie (όπου ΤΟC είναι η συντομογραφία της έκφρασης “Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή” στα γαλλικά, Τrouble Obsessionnel Compulsif,) ανέβηκε για πρώτη φορά το 2005.

Γνώρισε τεράστια επιτυχία για τρία χρόνια στο théâtre du Palais Royal à Paris, αλλά και όπου αλλού ανέβηκε: στον Καναδά, στο Βέλγιο, στην Ισπανία, στην Αργεντινή, στην Βραζιλία.

Δες την Μπέττυ με την φουσκωμένη κοιλίτσα!

Το story του έργου

Αυτή τη φορά, οι ασθένειες είναι…. ψυχογενείς. Έξι άτομα περιμένουν στο σαλονάκι ενός διάσημου ψυχολόγου, όλοι τους με ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές: Ο Φώτης, ένας ηλικιωμένος κύριος που βωμολοχεί ασύστολα κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του να μιλήσει, γιατί πάσχει από το σύνδρομο Gilles de la Tourette. Ο Βασίλης, ένας ταξιτζής που πάσχει από αριθμομανία και μανία συγκέντρωσης αντικειμένων.

Η Νίτσα, που πάσχει από μικροβιοφοβία και τρέμει όλες τις ασθένειες Η Μαρία, πολύ του Θεού, με συμπτώματα πολλαπλής προσωπικότητας και τικ της επαλήθευσης.

Η Λίλη, που επαναλαμβάνει κάθε της έκφραση δυο φορές. Ή και τρεις! Ο Μπάμπης: εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Και δεν περπατάει πάνω στις γραμμές. Πάσχουν και από άλλα – τα βασικά αναφέρουμε εδώ… Η ώρα περνάει, ο γιατρός καθυστερεί γιατί λείπει εκτός Αθηνών, και οι ασθενείς γνωρίζονται λίγο λίγο και αποφασίζουν να κάνουν μόνοι τους group therapy! Το τι γίνεται από κει και μετά, δεν περιγράφεται… Το ξέφρενο γέλιο ξορκίζει τις νευρώσεις όλων μας και η τελική ανατροπή κλείνει πονηρά το μάτι σε όσους αμφισβητούν την ψυχολογία…

Read More

And More