Μαρία Μπακοδήμου: Στην πρεμιέρα του Priscilla για να στηρίξει το Φώτη!

Μια μοναδική πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο Badminton. Κατευθείαν από το West End και το Broadway, η παγκόσμια επιτυχία ”Priscilla-Η Βασίλισσα της Ερήμου” ήρθε και στην Ελλάδα με τα αυθεντικά βραβευμένα κοστούμια και σκηνικά της παράστασης του Λονδίνου. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός ενώ στους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Γιώργος Καπουτζίδης, Φώτης Σεργουλόπουλος και Παναγιώτης Πετράκης. Φυσικά, από την παράσταση δεν θα μπορούσε να λείπει η Μαρία Μπακοδήμου, η κολλητή φίλη του Φώτη και μέλλουσα κουμπάρα αφού θα βαφτίσει το γιο του.

Η παρουσιάστρια του Star στηρίζει πάντα το φίλο και επί σειρά ετών συμπαρουσιαστή της. Τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές του επιλογές.

Η συμμετοχή του στο συγκεκριμένο μιούζικαλ είναι κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Φώτη και το κάνει με πολύ κέφι και όρεξη! “Νομίζω ότι η συμμετοχή μου στην παράσταση είναι σχεδόν καρμική”, είχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή του. Άλλωστε είναι ανάμεσα σε κάποια από τα πιο μεγάλα ονόματα της εγχώριας showbiz πράγμα που τον κάνει να νιώθει ασφάλεια για την επιτυχία.

Έχουν αναπτύξει και πολύ καλές φιλικές σχέσεις με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Παναγιώτη Πετράκη που κάνει την συνεργασία πιο ευχάριστη.

Μαζί τους είναι ακόμα ο Παύλος Ορκόπουλος, η Ευαγγελία Μουμούρη και η Τάνια Τρύπη.

Τις αιθέριες ντίβες – τραγουδίστριες ενσαρκώνουν η Demy, η Μελίνα Μακρή των Vegas και η Shaya.

Read More

And More