Μαρί Σαντάλ: Γιατί βρέθηκε στην Ελλάδα; Δες φωτογραφίες από την πρόσφατη επίσκεψή της

Στο Λονδίνο ζει και εργάζεται η Μαρί Σαντάλ Μίλερ. Eίναι μέλος της ελληνικής πρώην βασιλικής οικογένειας μέσω του γάμου της με τον τέως διάδοχο της Ελλάδας Παύλο και πρίγκιπα της Δανίας.

Μαζί με τον σύζυγό της και τα πέντε τους παιδιά απολαμβάνουν μία όμορφη ζωή στην βρετανική πρωτεύουσα όπου, η κόρη του επιτυχημένου businessman και βασιλιά των Duty Free, Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ, έχει εδραιώσει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Η Μαρί Σαντάλ εκτός από την συγγραφή και την εικονογράφιση παιδικών βιβλίων ασχολείται και με την σχεδίαση ρούχων. Γεννημένη στο Λονδίνο από Αμερικανό μπαμπά και έχοντας κάνει σπουδές στο Χονγκ Κονγκ, στην Ελβετία, στο Παρίσι αλλά και τη Νέα Υόρκη θα μπορούσε εύκολα να πεις κανείς ότι είναι μια χορτασμένη γυναίκα.

Επιτυχημένη επιχειρηματίας, ευτυχισμένη οικογενειάρχης και μία πολύ όμορφη γυναίκα που κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της δημόσια έξοδο.


Φωτογραφία που έβγαλε η ίδια σήμερα το πρωί

Στην πρόσφατη επίσκεψή της στη χώρα μας δέχτηκε πολλά θετικά σχόλια για την σικάτη εμφάνισή της. Ο λόγος που την έφερε στην Ελλάδα ήταν η παρουσίαση του ιστορικού ντοκιμαντέρ “Παύλος ένας ασυνήθιστος βασιλιάς”.

Το παρών έδωσε όλη η τέως βασιλική οικογένεια και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η Μαρί Σαντάλ που συνόδευσε τον σύζυγό της Παύλο.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε μαζί με τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουρκ και την Άννα Μαρία καθώς και τον γιο του ΝΙκόλα και την σύζυγό του, Τατιάνα.

Αυτή ήταν μία από τις σπάνιες επισκέψεις του ζεύγους στην Αθήνα καθώς έρχονται στην χώρα μας κυρίως για διακοπές. Οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην Αγγλία τους αναγκάζουν να βρίσκονται το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου εκεί. Άλλωστε έχουν συνδυάσει τς επισκέψεις τους εδώ με καλοκαιρινές εξορμήσεις και πασχαλινές αποδράσεις.

Η Μαρί Σαντάλ έχει καλέσει και τις αγαπημένες τις αδερφές στη χώρα του συζύγου της για να ζήσουν κι εκείνες την ξεγνοιασιά και την ομορφιά των ελληνικών νησιών.

Read More

And More