Γωγώ Μαστροκώστα: Κάνει τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της! Φωτογραφίες

Τα Χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά και η Γωγώ Μαστροκώστα έχει ήδη μπει στο κλίμα των γιορτών! Μετά την αποχώρησή της από το Dancing with the stars μάλιστα έχει όλο τον ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθεί με τον στολισμό του σπιτιού και τις απαραίτητες προετοιμασίες.

Αυτή η περίοδος είναι μία από τις πιο όμορφες μέσα στο χρόνο για εκείνη και την χαίρεται ιδιαίτερα μαζί με τον σύζυγό της Τραϊνό Δέλλα και την κόρη τους, Βικτόρια. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι να κάνει τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της.

Η Γωγώ έδειξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα γιορτινά διακοσμητικά για το σπίτι καθώς θέλει να δώσει έναν αέρα ανανέωσης στο χώρο της! Άλλωστε της αρέσει πολύ να ασχολείται με το σπίτι και όταν δεν είναι απασχολημένη με τα ρούχα που σχεδιάζει (δες όσα είπε στο TLIFE για τη νέα της συλλογή), αφιερώνει όλο το χρόνο της στην οικογένειά της.

Με casual εμφάνιση και πολύ καλή διάθεση έκανε την βόλτα της σε όλα τα μαγαζιά του εμπορικού παρέα με μια φίλη της και απόλαυσε την γιορτινή ατμόσφαιρα που υπήρχε τριγύρω.

Δες φωτογραφείς από την εξόρμησή της στα μαγαζιά!

Read More

And More