Παραθαλάσσια κούλουμα για την Ελένη Μενεγάκη και τα παιδιά της

Η Ελένη Μενεγάκη άρπαξε την ευκαιρία του τριημέρου για να περάσει λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς. Την ώρα που οι τηλεθεατές της απολάμβαναν την μαγνητοσκοπημένη εκπομπή της, η παρουσιάστρια έκανε κούλουμα κάπου μακριά από τη Αθήνα.

«Παιδιά η εκπομπή μας σήμερα είναι μαγνητοσκοπημένη! Είναι όμως πολύ πολύ ωραία! Με πολύ τραγούδι και χορό! Ε, να μην πάμε κι εμείς για αετό;» έγραψε η Ελένη στο twitter, ενημερώνοντας τους φίλους της.

Φυσικά μαζί της είχε τον Άγγελο, την Βαλέρια και την Λάουρα. Τα παιδιά της Ελένης ευχαριστήθηκαν τις βόλτες στην εξοχή και στη θάλασσα. «Σήμερα είναι χάλια! Όμως χτες και προχτές τα παιδιά ευχαριστήθηκαν πολύ! Αετός, βόλτες στην φύση, στη θάλασσα. Κι εγώ ξεκουράστηκα!» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη στην σελίδα της.

Φαίνεται πως η ίδια προνόησε να πετάξει αετό τις προηγούμενες μέρες αφού ήξερε πως η Καθαρά Δευτέρα θα ήταν βροχερή! «Τον αετό τον πετάξαμε τις δυο προηγούμενες μέρες! Σήμερα οι μεγάλοι πίνουμε τα τσιπουράκια μας και τα παιδιά παίζουν έξω! Τίποτα καλύτερο!»

Βέβαια, το τριήμερο τελείωσε και η παρουσιάστρια επέστρεψε και πάλι στη βάση της και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Βέβαια, δεν ήταν και η πιο εύκολη επιστροφή: «Το πόσο κουνάει το πλοίο στο Κάβο Ντόρο, δεν περιγράφεται! Καλή επιστροφή και με ασφάλεια, σε όλους εκείνους που επιστρέφουν σπίτι τους!!!»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Κάβο Ντόρο είναι το ακρωτήρι στο νοτιοανατολικό σημείο της Εύβοιας, ακριβώς απέναντι από το αγαπημένο νησί της παρουσιάστριας και τόπο καταγωγής του αγαπημένου της, την Άνδρο!

Read More

And More