E. Μενεγάκη: Όλα όσα έκανε στην κρουαζιέρα της με το Ματέο!

H Έλενη Μενεγάκη με καλοκαιρινή και σχεδόν ατημέλητη εμφάνιση βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην κοσμοπολιτική Σκιάθο. Καλεσμένη στο 45 μέτρων σκάφος του Δημήτρη Κοντομηνά, “Quintessa” και απόλαυσε τις παραλίες του νησιού μαζί με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο.

Την περασμένη Παρασκευή παιζόταν στο νησί η παράσταση του Νίκου Μουτσινά, “Τα βαφτίσια” και φυσικά δεν γινόταν να λέιπει η καλή του φίλη, Ελένη. Η παρουσιάστρια τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, παρέα με τον καλό της φίλο και εργοδότη, Δήμήτρη Κοντομηνά, τον Μάκη Παντζόπουλο και την καλή της φίλη, Zετα Δούκα.

Η Ελένη στις διακοπές αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνα και το υπερβολικό μακιγιάζ και κυκλοφορεί με πλαστικές σαγιονάρες και κλάμερ στα μαλλιά. Δεν αποχωρίζεται ποτέ το χαμογέλο της και είναι πάνατα πρόθυμη να συνομιλήσει με τους θαυμαστές της.

Ο Μάκης πάντα κάνει ένα βήμα πίσω, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, όταν εμφανίζονται θαυμαστές της Ελένης ή κόσμος που θέλει να της μιλήσει. Βέβαια, ακόμη και αν δεν το θέλει, όλοι ασχολούνται μαζί του. Θέλουν να δουν πως είναι αυτός που ερωτεύτηκε η ωραία Ελένη…

Την Κυριακή, το πολυτελές σκάφος κατέφθασε στα νέρα της Σάνης, στη Χαλκιδική. Η παρουσιάστρια για πολλά χρόνια παραθέριζε στο εξοχικό της, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, το οποίο πλέον έχει πουλήσει. Ξενάγησε λοιπόν τον καλό της στην αγαπημένη της παραλία, Μύτης στο Ποσείδι.

Την επόμενη μέρα η παρέα μαζί με την σύντροφο του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ επισκέφθηκε πολυσύχναστο beach bar στην παραλία της Φούρκας για να παρακολουθήσουν την συναυλία του τραγουδιστή.

Read More

And More