Μιχάλης Καλφαγιάννης: Ο πολυπράγμων dj αποκαλύπτεται στο TLIFE!

Μπορεί εσύ να τον θυμάσαι από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Αντ1, “Η Γερμανού ξανάρχεται”, που την έντυνε μουσικά, όμως εκείνος έχει κάνει πολλά ακόμη και έρχονται ακόμη περισσότερα! Ο λόγος για τον dj Μιχάλη Καλφαγιάννη, που μέσα από το site του easyparty.gr σε κάνει να βρίσκεις αφορμές για πάρτι ή ακόμη καλύτερα, λόγο για να παντρευτείς! Ο ίδιος αποκαλύπτεται στο TLIFE για την μεγάλη του αγάπη, τη μουσική και όχι μόνο…



Πώς ξεκίνησε η επαφή με την μουσική;

Η επαφή με τον μαγικό κόσμο της μουσικής άρχισε από πολύ νωρίς στα 7 μου περίπου χρόνια όταν οι γονείς μου αναγκάστηκαν να με γράψουν στο ωδείο για μαθήματα κλασσικής κιθάρας, μη έχοντας άλλη επιλογή αφού τραγουδούσα αμέτρητες φορές το τραγούδι του Γιοκαρίνη – ‘’Κιθαρίστας ή Ντράμερ’’ με την συνοδεία ‘’μουσικής’’ από τα κατσαρολικά του νοικοκυριού!

Ο Dj σε έναν γάμο πόση σημασία μπορεί να έχει για μια καλή βραδιά;
Στο τέλος της βραδιάς αυτό που μένει τόσο στο ζευγάρι όσο και στους καλεσμένους είναι το γλέντι, το κέφι, ο χορός και σε αυτό πρωταρχικό ρόλο παίζει η μουσική! Γι αυτό τα τελευταία χρόνια τα ζευγάρια είναι πολύ προσεκτικά στην επιλογή του Dj που θα τους διασκεδάσει σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους και χαίρομαι που βάζω το χεράκι μου στην ευτυχία τους με την μουσική μου για να είναι το πάρτι τους καλύτερο των προσδοκιών τους!

Τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι σε κάνει ένα ξεχωριστό dj (ειδικά σε έναν γάμο);
Αντιμετωπίζω το κάθε ζευγάρι σαν φίλους μου που τους ξέρω χρόνια, βάζω όλοι την θετική μου ενέργεια, το κέφι μου και τις μουσικές μου γνώσεις για να είναι όλα στην εντέλεια και να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί! Είμαι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε μουσική απαίτηση των νεόνυμφων αλλά και των καλεσμένων τους και προσαρμόζω την μουσική μου πάντα πάνω στα θέλω τους και το γούστο τους. Μου δίνει πολλή χαρά να τους βλέπω να χορεύουν ασταμάτητα και αυτή είναι η καλύτερη επιβράβευση για ένα Dj. Επίσης η καλή προετοιμασία πολύ πριν γίνει το event είναι κάτι που με χαρακτηρίζει καθώς δίνω ιδιαίτερη βάση στην προσωπικότητα του ζευγαριού, κάνω συναντήσεις μαζί τους, μαθαίνω τα πάντα γύρω από τα μουσικά τους ακούσματα, το πώς γνωρίστηκαν, παίρνω πληροφορίες για τους φίλους, τους συγγενείς και δημιουργώ ένα πλάνο για το πως φαντάζονται το γάμο τους. Εξάλλου σε τέτοια event δεν υπάρχει περιθώριο λάθους και ευτυχώς μέχρι τώρα έχω κάνει πολύ επιτυχημένα wedding parties.

Τι κράτησες από την συνεργασία σου με τη Ναταλία Γερμανού;
Με προσέχανε πολύ καθώς ήμουν rookie τηλεοπτικά! Η Ναταλία Γερμανού με την τεράστια εμπειρία και την δυναμική της προσωπικότητα αλλά και όλη η ομάδα της παραγωγής του ΑΝΤ1 μου μάθανε πολλά πράγματα για τον τρόπο που λειτουργεί η τηλεόραση , μόνο καλές αναμνήσεις, πολλά γέλια και όμορφες στιγμές κρατάω στο μυαλό μου από τα γυρίσματα της εκπομπής ‘’Η Γερμανού Ξανάρχεται’’. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να είμαι δίπλα σε έναν πολύ δοτικό άνθρωπο όπως είναι η Ναταλία και την ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία που είχαμε και το γεγονός ότι με εμπιστεύτηκε να καλύψω την μουσική της εκπομπής.

Είχες ξανά τηλεοπτική πρόταση;
Υπάρχει ενδιαφέρον από ανθρώπους της τηλεόρασης δεν έχω παράπονο κι έχω κάνει κι εγώ τις δικές μου προτάσεις πάνω σε κάποιες ιδέες που έχω στο μυαλό μου. Τα εξετάζω όλα πολύ προσεκτικά, το θέμα είναι πως ταιριάζει στον κάθε άνθρωπο το κάθε concept διότι η τηλεόραση δεν είναι εύκολο επάγγελμα όσο φαίνεται και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές που κάνεις. Το μέλλον θα δείξει…

Υπάρχει πάντα λόγος για ένα πάρτι;
Όταν είσαι αισιόδοξος άνθρωπος πάντα υπάρχει μια καλή αφορμή για πάρτι, το χρειαζόμαστε άλλωστε για να ξεφεύγουμε από την δύσκολη καθημερινότητα και τα άγχη που την περιβάλουν καθώς ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή όσο πιο δυνατά γίνεται.

Πού σε βρίσκουμε;
Αυτή την περίοδο με βρίσκετε να παίζω μουσική κάθε Παρασκευή βράδυ μετά τις 22:00 στο Mind the Gap στο Κολωνάκι, όπου κάνουμε το ‘’Tutti Frutti Friday Party’’. Και κάθε Κυριακή στο ΤΖΙΖ Bar στην Αθήνα, από νωρίς το απόγευμα στις 18:00 όπου κάνουμε το ‘’Homemade Gathering Sunday’’.

Και στα social media φυσικά για περισσότερα updates:
Facebook: https://www.facebook.com/mixalisc
Instagram: http://instagram.com/michaelkalf
Twitter: @michaelkalf

Read More

And More