Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.01.2012 | 08:12

Φ. Μουρατίδης: “Όταν γνώρισα την Άννα Μαρία έγινε μέσα μου κάτι μαγικό"

Φ. Μουρατίδης: “Όταν γνώρισα την Άννα Μαρία έγινε μέσα μου κάτι μαγικό
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Για τον έρωτα του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τον γάμο και την θρησκεία μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στο “Down Town” και ήταν άκρως αποκαλυπτικός. Ο Φάνης Μουρατίδης αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση.

Πόσο τον έχει επηρεάσειη κρίση; “Αρκετά και σε όλα τα επίπεδα, αλλά δεν την αφήνω να με επηρεάσει ψυχολογικά. Ζούμε σε μία κατάσταση μη αναστρέψιμη οικονομικά, και ίσως δεν υπάρχει ελπίδα” δήλωσε.

Τι τον οδήγησε να γίνει ηθοποιός;
“Ήταν τυχαίο,η αγάπη μου γι' αυτή τη δουλειά γεννήθηκε λόγω της αγάπης μου απέναντι στο τελετουργικό. Τη λειτουργία στην εκκλησία το δρώμενο, ήμουν παπαδάκι” ανέφερε.

Είναι βαθιά θρησκευόμενος;
“Θρησκευόμενος όχι θρησκόληπτος, πιστεύω βαθιά. Συνυπάρχω βέβαια με έναν άνθρωπο που δεν πιστεύει τη γυναίκα μου. Είναι άθεη, δεν παντρευτήκαμε στην εκκλησία κάναμε πολιτικό γάμο. Τα παιδιά όμως βαφτίστηκαν στην εκκλησία”

Ήταν κεραυνοβόλος ο ερωτάς του με την Άννα Μαρία; “Έγινε μέσα μου κάτι μαγικό, το πώς δεν το ξέρω. Έγινε γρήγορα με μεγάλη ταχύτητα , τόσο γρήγορα που ούτε κι εμείς καταλάβαμε καλά καλά πόσο γρήγορα έγιναν όλα. Στους δύο πρώτους μήνες της σχέσης μας περιμέναμε ήδη το πρώτο μας παιδί”.

Υπάρχει συνταγή επιτυχίας μέσα σε ένα γάμο;
“Στη ζωή ή είσαι παρών ή δεν είσαι. Αν είσαι παρών, πάντα προσπαθείς με τα λάθη και με τα σωστά σου, να είναι όσο περισσότερο μπορείς εκεί με τους λιγότερους συμβιβασμούς. Γιατί οι σχέσεις είναι ενεργητικά πράγματα δεν είναι παθητικά”

Διάβασε περισσότερα στο "Down Town" που κυκλοφορεί!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10