Α. Νικολούλη: Βόλτα στην Κηφισιά με casual εμφάνιση!

Η Αγγελική Νικολούλη υπηρετεί με μεγάλη συνέπεια και αφοσίωση εδώ και πολλά χρόνια το αστυνομικό ρεπορτάζ. Παρουσιάζει την μακροβιότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα φέτος από το κανάλι του Alpha.

Εκτός από την δυναμική της φύση που την κάνει αποτελεσματική στις δύσκολες υποθέσεις που αναλαμβάνει, η Αγγελική έχει και εκείνη την πιο χαλαρή, την ανθρώπινη. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε το Σάββατο στην απογευματινή της βόλτα στην Κηφισιά.

Με casual εμφάνιση κέρδισε τις εντυπώσεις όπως ακριβώς κάνει και στην τηλεοπτική της παρουσία κάθε Παρασκευή βράδυ με το “Φως στο Τουνελ”. Μετά από 17 χρόνια στο ίδιο πόστο άλλωστε η Αγγελική έχει κάθε λόγο να νιώθει αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται!

“Ένιωθα αγωνία για το αποτέλεσμα, αλλά και συγκίνηση. Στην αρχή ομολογώ ότι είχα λιγάκι και το τρακ της «πρωτάρας». Όταν όμως διέκρινα τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα της παραγωγής, προσαρμόστηκα, χαλάρωσα, βρήκα τον ρυθμό μου και ένιωσα σαν να μην είχα φύγει ούτε για μια μέρα από την οικογένεια του Alpha”, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη για την επιστροφή της στον Alpha.

Δες φωτογραφίες από την βόλτα της στην Κηφισιά!

/

/

/

Read More

And More