Δούκισσα Νομικού: Έτοιμη να συγκατοικήσει με τον αγαπημένο της!

Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα και να αφήσει το πατρικό της σπίτι ώστε να συγκατοικήσει με το νέο της έρωτα φαίνεται πως είναι η Δούκισσα Νομικού σύμφωνα με την εφημερίδα Real και το ένθετο Reallife.

Η όμορφη παρουσιάστρια περνά ήδη πολλές ώρες στο σπίτι του αγαπημένου της Δημήτρη Θεοδωρίδη στα βόρεια προάστια, κάνουν τζόγκινγκ, βγάζουν βόλτα τα αγαπημένα τους σκυλιά, ταξιδεύουν στο εξωτερικό όπως έκαναν και πρόσφατα με το ταξίδι τους στο Λος Άντζελες. Μάλιστα για πρώτη φορά η Δούκισσα ανέβασε μια selfie τους στο Instagram, πράγμα που δεν είχε κάνει ποτέ πριν για κάποιον σύντροφό της με τη λεζάντα: “Ναι, ερωτευμένοι. Γιορτάζουμε κάθε μέρα”.

Άνθρωποι από το περιβάλλον τους λένε ότι η Δούκισσα έχει γνωρίσει τους γονείς του αγαπημένου της και ότι είναι η μεγάλη αδυναμία της μητέρας του, Ελένης Κόκκαλη, ενώ την έχουν λατρέψει και οι φίλοι του Δημήτρη.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο δυο τους φαίνεται να προχωρούν σοβαρά και να ψάχνουν για το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά τους. Μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που η Δούκισσα θα φεύγει από το πατρικό της μιας και μέχρι σήμερα έμενα πάντα με τους δικούς της με τους οποίους είναι πολύ δεμένη.

Read More

And More