Ολυμπία Χοψονίδου: Βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης αλλά δε χάνει κανέναν αγώνα του συζύγου της!

Η προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της. Η Ολυμπία Χοψονίδου μετά το γάμο της με τον Βασίλη Σπανούλη έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά της και έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των τριών παιδιών τους, του Βασίλη, του Θανάση και του Δημήτρη.

Σε τρεις περίπου μήνες το μοντέλο θα κρατάει στην αγκαλιά της και το τέταρτο παιδί της οικογένειας. Αυτή τη φορά η Ολυμπία θα γεννήσει κορίτσι και μάλιστα η εγκυμοσύνη της ήρθε σαν καλό οιωνό για την πορεία του Ολυμπιακού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αυτός ο οιωνός άρχισε να επιβεβαιώνεται αφού την Πέμπτη η ομάδα κέρδισε την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague στη Μαδρίτη. Η Ολυμπία ήταν στο γήπεδο και μάλιστα η νίκη την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
για να δεις τη συγκίνηση της Ολυμπίας

Μαζί της ήταν τα τρία της παιδιά και η αδερφή της. Η Βαλέρια Χοψονίδου έχει πολύ καλή σχέση με τον κουνιάδο της και μάλιστα γιόρτασε μαζί του την πρόκριση της ομάδας στα μπουζούκια.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τους πανηγυρισμούς

Η Ολυμπία λόγω της εγκυμοσύνης δεν μπορεί να κάνει πολλά ξενύχτια παρόλο που δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα στις δραστηριότητές της.

Τις ημέρες του Πάσχα μάλιστα δεν δίστασε, εκμεταλευόμενη τον καλό καιρό, να κάνει και τις βουτιές της στις καταγ’αλανες παραλίες της Μυκόνου. Δες εδώ!

Read More

And More