Μια έπαυλη – φρούριο για την Αθηνά Ωνάση!

Η αύξηση των απαγωγών σε μέλη ευκατάσταστων οικογενειών στη Βραζιλία και της εγκληματικότητας, οδήγησε την Αθηνά Ωνάση, όπως διαβάσαμε στην “Real life”, να μετακομίσει με τον Ντόντα στο Βέλγιο, εγκαταλείποντας οριστικά το διαμέρισμά της στο Σάο Πάολο. Η ίδια μάλιστα, τοποθετείται από τις Αρχές στην κορυφή της λίστας με τους πιθανούς στόχους των απαγωγέων!

Όταν λοιπόν, πληροφορήθηκε για τον κίνδυνο που διατρέχει – πριν από 2 χρόνια περίπου – αποφάσισε να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα προσέλαβε 20 ειδικά εκπαιδευμένους σωματοφύλακες για την προσωπική της ασφάλεια και περιόρισε τις άσκοπες μετακινήσεις της.

Αν και ο Ντόντα είχε αντιρρήσεις σχετικά με την εγκατάλειψη της Βραζιλίας και την μετακόμισή τους στο Βέλγιο, τελικά το δέχθηκε. Η Αθηνά πριν από ενάμιση χρόνο είχε αγοράσει εκεί ένα σπίτι για να μένει με τον Αλβάρο, όταν οι αγώνες ιππασίας, τους έφερναν στη γηραιά ήπειρο.

Το ανακαινισμένο σπίτι τους βρίσκεται έξω από τις Βρυξέλλες σε ένα προάστιο της Αμβέρσας, που θεωρείται το ακριβότερο και ασφαλέστερο στο Βέλγιο. Η διώροφη βίλα των 350 τετραγωνικών μέτρων τους στοίχισε 2,4 εκατομμύρια ευρώ και διαθέτει μεταξύ άλλων, ευρύχωρα σαλόνια, ξενώνα και εντυπωσιακή κουζίνα. Επίσης, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον ιππικό όμιλο όπου προπονούνται η Αθηνά και ο Αλβάρο.

Τέλος, το σπίτι διαθέτει δεκάδες κάμερες, εξελιγμένα συστήματα ειδοποίησης, ενώ οπλισμένοι φρουροί το προσέχουν επί 24ώρου βάσεως.

Read More

And More