Π. Βλάχος – Ι. Τριανταφυλλίδου: Μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “Με χωρίς γυναίκες”

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος είναι συνεχώς ο ένας στο πλευρό του άλλου. Οι δύο ηθοποιοί αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και αυτό φαίνεται κάθε φορά που ο φωτογραφικός φακός θα τους απαθανατίσει.

Τους βλέπουμε μάλιστα πολύ συχνά να είναι και διαχυτικοί μεταξύ τους στις δημόσιες εμφανίσεις τους χωρίς να αγχώνονται για τα φλας ή τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Ιωάννα και ο Πάνος, που υποδύονται και στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” το ζευγάρι, επιλέγουν συνήθως για τις βραδινές τους εξόδους μουσικές σκηνές, θέατρα ή και κινηματογράφο.

Το TLIFE τους συνάντησε το βράδυ της Τρίτης στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “με χωρίς γυναίκες στον κινηματογράφο Γαλαξίας, στους Αμπελόκηπους. Πρωταγωνιστές είναι οι Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Ημελλος, Σοφία Σεϊρλή, Στεφανία Καπετανίδη, Νατάσα Μαρματάκη ενώ κάνουν guest και οι Σμαράγδα Καρύδη, Γιάννης Στάνκογλου και Ιωάννης Παπαζήσης.

Με την σκηνοθετική υπογραφεί του Βαγγέλη Σεϊτανίδη, η πλοκή θέλει δύο σαραντάρηδες να αναζητούν την “ωραία του σχολείου” τους. Οι φήμες λένε πως έχει γίνει μοναχή κάπου στην Ηλεία. Ανακαλύπτουν ότι στην πραγματικότητα η παλιά τους συμμαθήτρια έχει γίνει πρόσωπο του υποκόσμου. Και η περιπέτεια ξεκινά…

Δες ποιοι άλλοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα!


Πάνος Βλάχος-Θοδωρής Αθερίδης-Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Ελένη Γκασούκα


Ναταλί Παυλώφ-Θοδωρής Αθερίδης-Βαγγέλης Σεϊτανίδης


Ελένη Κοκκίδου-Γιάννης Στάνκογλου


Κατερίνα Γερονικολού-Δημήτρης Κουρούμπαλης

Read More

And More