Δ. Παπαδήμα: Στο θέατρο με την 16χρονη κόρη της!

Μία από τις σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις έκαναν η Δήμητρα Παπαδήμα και η κόρη της Θαλασινή Μποσταντζόγλου. Η ηθοποιός και η 16χρονη μαθήτρια βρέθηκαν σε μία θεατρική πρεμιέρα και πόζαραν χαμογελαστές στο φακό του TLIFE.

Χαλαρές και ευδιάθετες πέρασαν μαζί το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο βεάκη παρακολουθώντας την παράσταση “Γκόλφω Forever” του Ντίνου Σπυρόπουλου. Η νεαρή δεσποινίδα ξέκλεψε χρόνο από τα μαθήματά της και η Δήμητρα από τις δικές της παραστάσεις στο θέατρο Ήλιου.

Μαμά και κόρη έχουν μοιάζουν τόσο πολύ αλλά ταυτόχρονα έχουν τόσες πολλές διαφορές. Για αυτά είχαν μιλήσει και οι δύο στην πρώτη τους κοινή φωτογράφιση που είχαν κάνει πρόσφατα για γνωστό περιοδικό.

/

“Ως χαρακτήρας φέρνει περισσότερο στον πατέρα της, γιατί είναι πολύ κοινωνικός άνθρωπος. Ταυτόχρονα της αρέσει να απομονώνεται, κάτι που αποζητώ πολύ συχνά εγώ. Επίσης, έχει το αίσθημα της δικαιοσύνης και αν κάνει κάποιο σφάλμα θα αναλάβει την ευθύνη και θα ζητήσει συγνώμη, κάτι που χαρακτηρίζει πολύ εμένα….” είχε αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η ηθοποιός για την 16χρονη.

Read More

And More