Η τρυφερή φιλία της Ε. Παπαρίζου με τον Χ. Ψωμόπουλο!

Η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται πως έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της και μετά την πολύχρονη σχέση στης και το χωρισμό με τον Τόνυ Μαυρίδη έχει βρει τις ισορροπίες και το κέφι της.
Η γνωστή τραγουδίστρια έχει βρει ξανά το χαμόγελό της και είναι ιδιαίτερα ανανεωμένη και χαρούμενη. Δεν είναι λίγες πια οι βραδινές της έξοδοι και η ίδια φαίνεται πως διασκεδάζει πολύ. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, και μετά τη γνωριμία της με τον επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο, οι δυο τους εμφανίζονται όλο και πιο συχνά σε γνωστά νυχτερινά στέκια.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life” η Έλενα και ο Χρήστος έχουν έρθει κοντά και έχει γεννηθεί μία τρυφερή φιλία ανάμεσά τους. Άτομα του στενού περιβάλλοντός τους ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους προς το παρόν, όμως δεν γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

Η γνωριμία έγινε μέσω κοινών γνωστών πριν από λίγο καιρό και από τότε που βγαίνουν, κάνουν παρέα με τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και τον Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο η Έλενα Παπαρίζου έχει αποκτήσει μία πολύ καλή φιλία.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι τώρα που τελείωσαν και οι υποχρεώσεις της Έλενας στο “Dancing On Ice”, η ίδια προγραμματίζει να κάνει ένα ταξίδι με τους φίλους της στο εξωτερικό, στο οποίο δεν αποκλείεται να συμμετέχει και ο Χρήστος Ψωμόπουλος.

Read More

And More