Demy – Ε. Παπαβασιλείου: Βραδινή έξοδος με τις αδερφές τους!

Η πρεμιέρα της ροκ όπερας “Δαίμονες” ήταν το event τηςπροχθεσινής βραδιάς! Όλη η εγχώρια showbiz παρακολούθησε το μιούζικαλ του Νίκου Καρβέλα με πρωταγωνιστές την Άννα Βίσση, την Εβελίνα Παπαούλια και τον Παναγιώτη Πετράκη! Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια λαμπερή εκδήλωση και εκεί συνάντησε και τις Έλενα Παπαβασιλείου και Demy με τις αδερφούλες τους!

Η Ρώμη Παπαδέα συνοδεύει αρκετά συχνά την αδερφή της Demy σε εξόδους και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Παρόλο που είναι χαμηλών τόνων δεν μπορεί παρά να κλέψει την προσοχή στις εμφανίσεις της καθώς είναι το ίδιο όμορφη με την τραγουδίστρια. Το απέδειξε και με το ιδιαίτερο στυλ της στην πρεμιέρα. Δεν συμφωνείς; Τα δύο κορίτσια πάντως πόζαραν άνετα και χαμογελαστά στο φακός μας και μας έδειξαν πόσο πολύ αγαπάει η μία την άλλη. Άλλωστε έκτος από αδερφούλες είναι και συνεργάτιδες αφού η Ρώμη έχει γράψει μία από τις επιτυχίες της Demy.

Το ίδιο εντυπωσιακές ήταν όμως και οι αδερφές Παπαβασιλείου, Έλενα και η Ειρήνη. Οι δύο τους επιλέγουν αρκετά συχνά να διασκεδάζουν μαζί και έτσι βρέθηκαν στους “Δαίμονες”. Επέλεξαν να φορέσουν μονόχρωμα φορέματα που αναδείκνυαν όμως άψογα την σιλουέτα τους. Η αδερφή της παρουσιάστριας δεν ασχολείται με το χώρο τους θεάματος αλλά έχει αρκετή άνεση με τον φακό.

Στη συνέχεια, οι δύο αδερφούλες βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων του Λευτέρη Πανταζή. Το TLIFE τις απαθανάτισε να διασκεδάζουν παρέα με τους άλλους επώνυμους φίλους του τραγουδιστή!

Read More

And More