Χ. Πολίτη: Ο πρώτος της γάμος, ο Σ. Ρουβάς και η περίοδος που ζύγιζε 93 κιλά!

Την βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση μέσα από τις πρωινές εκπομπές που συμμετέχει ή διαβάζουμε τα κείμενά της στα περιοδικά που γράφει. Η ζωή της όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί στο παρελθόν βρέθηκε, καλύπτωντας το κοσμικό ρεπορτάζ, δίπλα σε σπουδαία ονόματα.

Η Χριστίνα Πολίτη ξεδΙπλώνει στο περιοδικό “People” το album της ζωής της, από την αγκαλιά του μπαμπά της, τα πρώτα της Χριστούγεννα, τους δυο γάμους της, τις στιγμέ με τους διάσημους φίλους της, τους αγαπημένους γιους της.


“Στις 23 Αυγούστου του 1991 παντρεύτηκα ξαφνικά με τον David Ishag. Εδώ με τον κουμπάρο μου Μανώλη Μαυρολέοντα στο δημαρχείο του Chealsea. To νυφικό μου ήταν ένα φόρεμα Valentino που πήρα σε εκπτώσεις στο Λονδίνο”


“Με τον πρώτο μου σύζυγο στο χιονοδρομικό κέντρο. Τότε ζούσαμε στη Γενεύη και κάθε χρόνο νοικιάζαμε ένα σπίτι στο χωριό και μέναμε για περίπου δύο μήνες. Κάναμε σκι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ήταν μια παραμυθένια περίδοδος, αλλά χωρίς κοσμικότητες και χλιδές.”


“Στα γενέθλια της Εριέττας Κούρκουλου το 1996, στο Ekali Club. Με τον Σάκη έχουμε πολύ ζεστή σχεση και κυριολεκτικά τον λατρεύω!”


“Στη Μύκονο με τον Τζώνη Καλημέρη. Ήμουν η μασκότ της αντροπαρέας και με φώναζαν “το νινί”. Ακόμη και τώρα έτσι με φωνάζει ο Τζώνης”.


H φωτογραφία είναι από την περίοδο που η Χριστίνα Πολίτη έκανε το δεύτερο γάμο της. “Το 2007, στο δημαρχείο της Βουλιαγμένης. Με τον Σωτήρη μας πάντρεψε, ο αδελφός του Χρύσανθου Πανά, Σπύρος, που τότε ήταν αντιδήμαρχος. Μάρτυρες στο γάμο ήταν ο Κώστας Μπογδάτης και ο Χρύσανθος Πανάς. Η μητέρα μου Υακίνθη έπαιξε στο πιάνο του δημαρχείου το γαμήλιο εμβατήριο κι εγώ ζύγιζα 93 κιλά”.

Read More

And More