Σάκης Ρουβάς: Γιατί συναντήθηκε με τη Χριστίνα Κοντοβά στη Μεσσηνία;

Οι λάτρεις του γκολφ βρίσκονται στους ρυθμούς του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino. Ανάμεσά τους είναι και ο Σάκης Ρουβάς που θα πάρει μέρος για πρώτη φορά ως αθλητής του γκολφ στο 10th Aegean ProAm. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συμμετοχή του και βρίσκεται ήδη στο Μεσσηνία.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
για να δεις όλες τις λεπτομέρειες για το τουρνουά

Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο μεγάλο party που έγινε με αφορμή την έναρξη του επετειακού διεθνούς τουρνουά. Εκτός από τους συναθλητές του και τα μέλη της ομάδας του -που ονομάζεται «ΕLPIDA Golfathlon»- είχε την ευκαιρία να συναντήσει και τη Χριστίνα Κοντοβά.

She’s my angel! @rena_gr thank you for bringing me here! #together #flyhigh #supporter #proAm #aegeanairlines #golf #aegeanProAm15 #ckontova

Posted by Christina Kontova on Wednesday, 17 June 2015

Η γνωστή σχεδιάστρια έφτιαξε τα αναμνηστικά βραχιολάκια για το τουρνουά το οποίο μάλιστα φορούσε και ο ίδιος ο Σάκης στο party! Η Χριστίνα μας σύστησε όμως ένα ακόμη μέλος της ομάδας του, τη Ρένα Παπαδοπούλου.

I was so excited to see @sakisrouvas to wear my #wishribbons at the #aegeanProAm15 in @costanavarino ! Thanks Sakis! #ckontova #supporter #aegeanairlines #proAm #costanavarino

Posted by Christina Kontova on Wednesday, 17 June 2015

Στην «ΕLPIDA Golfathlon» συμμετέχουν ακόμα οι Πίτερ Πάππας Γιώργο Διάκου, ενώ μέρος των εσόδων του τουρνουά θα προσφερθεί στην ΕΛΠΙΔΑ, στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων προσφέρεται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και φέτος επιλέχθηκε αυτό.

Read More

And More