Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς: Ρομαντική βόλτα στο Σούνιο!

Το ηλιοβασίλεμα από τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο απόλαυσαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η σύντροφός του μπορεί να μην έχουν φύγει ακόμα για διακοπές αλλά απολαμβάνουν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Παρόλο που ο Σάκης ετοιμάζει αυτές τις μέρες το νέο του album, φροντίζει μέσα στην καθημερινότητά του να αφιερώνει χρόνο αποκλειστικά στην Κάτια!

Λίγες μέρες νωρίτερα τους είδαμε να κάνουν μαζί ποδηλατάδα κοντά στο σπίτι τους, ενώ σήμερα μοιράστηκαν και οι δύο ένα στιγμιότυπο από την βόλτα τους σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της Αττικής.


Και οι δύο αγαπούν πολύ την Ελλάδα και πιστεύουν ότι ζούμε σε μία από τις όμορφες χώρες. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σάκης έχει ανεβάσει στον λογαριασμό του στο instagram κάποιο από τα μαγευτηκά τοπία που έχει συναντήσει κάνοντας λόγο για την ομορφιά της.


Το ίδιο και η Κάτια ακολουθώντας το παράδειγμά του. Αυτή τη φορά όμως μας έδειξε και πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της αφού στη λεζάντα της φωτογραφίας σημείωσε “My sunshine”.

Aξίζει, πάντως, να αναφέρουμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο που βρέθηκε το ζευγάρι είναι από τα πιο μαγικά τοπία του πλανήτη (και δεν χρησιμοποιώ τυχαία τη λέξη). Η θέα του μάλιστα έγινε αντικείμενο θαυμασμού πριν από λίγες ημέρες και από τη NASA αφού επέλεξε το Ναό του Ποσειδώνα στην “Αστεροφωτογραφία της Ημέρας”. Μπορείς να τη δεις εδώ!

“Σε πρώτο πλάνο, λίγο από το φως του Ναού αντανακλά στο Αιγαίο Πέλαγος. Αν και επρόκειτο να είναι ένα μνημείο στη θάλασσα, σε αυτή την εικόνα, τα φώτα του Ναού φαίνεται να δείχνουν τοποθεσίες στον ουρανό” , σχολίασε για την φωτογραφία του Αλέξανδρου Μαραγκού.

Ο Έλληνας σκηνοθέτης και φωτογράφος στον οποίο απέδωσαν και τα credits, δημιούργησε στο ίδιο σημείο και το παρακάτω timelapse που πρέπει να δεις!

Read More

And More