Scarlett Johansson: Σε πριγκηπικό γάμο της Αγγλίας με τον αρραβωνιαστικό της λίγο πριν γεννήσει

Η όμορφη ηθοποιός που μοιάζει να έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του Γάλλου δημοσιογράφου Romain Dauriac, με τον οποίο περιμένουν το πρώτο τους παιδί. H Scarlett Johansson παραβρέθηκε σε έναν παραδοσιακό αγγλικό γάμο με βασιλικό άρωμα και παρά το προχωρημένο της εγκυμοσύνης της έδειχνε εκθαμβωτική.

Πρόκειται για τους γάμους της Πριγκήπισσας της Πρωσσίας Florence Von Preussen και του Άγγλου αριστοκράτη James Tollemache.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γαλαζοαίματος γάμος είχε πολλές ακόμη παρουσίες από την ευρωπαϊκή βασιλική ελίτ, όπως η Arabella Musgrave και η Olivia Hunt, πρώην σύντροφοι του πρίγκηπα William, αλλά και η Astrid Harbord αγαπημένη από το παρελθόν του νεότερου της βασιλικής οικογένειας πρίγκηπα Harry.

Ο γάμος τελέστηκε στο Somerset της Αγγλίας σε μια παραδοσιακή αγγλικανική εκκλησία στην εξοχή. Οι πηγές λένε πως οι κάτοικοι της περιοχής ενθουσιάστηκαν παρακολουθώντας την μεγάλη star του Hollywood να περπατά στα στενά σοκάκια του χωριού μέχρι την εκκλησία.

Μην ξεχνάς πως ο αγαπημένος της Dauriac είναι γόνος καλής οικογένειας από τη Γαλλία, με διασυνδέσεις σε όλη την Ευρώπη και ο οποίος τώρα ασχολείται με τις εκδόσεις, έχοντας αφήσει πίσω του την καριέρα του δημοσιογράφου.

Αν και οι φήμες για την εγκυμοσύνη οργίαζαν, το ζευγάρι δεν είχε ανακοινώσει τίποτα, μέχρι την πρόσφατη πρεμιέρα της ταινίας Captain America, όπου και πρωταγωνιστεί η Scarlett. Εκεί η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που άφηνε να διαγραφεί η κοιλιά της και έδινε τέλος στα κουτσομπολιά και τις φήμες.

Η όμορφη ηθοποιός, της οποίας η κοιλίτσα πλέον δεν κρύβεται, αποφάσισε πρόσφατα να κάνει και μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά της, τολμώντας σε ένα κοντό καρέ, που όπως μαθαίνουμε από το Beauty του TLIFE είναι το αγαπημένο των star τελευταία.

Read More

And More