Σίσσυ Χρηστίδου: Γιόρτασε με τους φίλους της στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Θοδωρής Μαραντίνης!

Σίγουρα αυτή ήταν μία από τις πιο όμορφες μέρες για τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η φετινή της ονομαστική εορτή ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με την ίδια να δέχεται πολύ αγάπη και ιδιαίτερα από τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Ο frontman των Onirama ήταν ο πρώτος που της ευχήθηκε το πρωί της Παρασκευής «χρόνια πολλά» και το έκανε δημόσια, ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία. Δες εδώ!

Η Σίσσυ κατά τη διάρκεια της μέρας δέχτηκε ευχές και δώρα από φίλους και συνεργάτες και το βράδυ φρόντισε να το γιορτάσει με τους κολλητούς της και τον άντρα της ζωής της. Έτσι, βρέθηκε στο Cambaret @ Romeo.

Με νέο look στα μαλλιά και εμφανώς αδυνατισμένη, διασκέδασε με τις επιτυχίες του δυναμικού συγκροτήματος αλλά και της κολλητής της φίλης, Έλλης Κοκκίνου. Μαζί της ήταν και ο Παύλος Σταματόπουλος με την Ρούλα Σταματοπούλου.

Νωρίτερα, η Σίσσυ και ο Θοδωρής δείπνησαν με την παρέα τους σε γνωστό στέκι των νοτίων προαστίων και φυσικά ακολούθησε ξεφάντωμα στο νέο hot στέκι της παραλιακής!

Η εορτάζουσα έλαμπε από ευτυχία και με το ίδιο mood, παρόλο που κάποιοι προσπάθησαν να τις το χαλάσουν, πέρασε και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Read More

And More