Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα με τις κόρες της!

Οικογενειακά πέρασε τις γιορτές η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τις δύο κόρες τους Νάγια και Μαίρη και όλα τα αγαπημένα τοςυ πρόσωπα.

“Τις γιορτές θα τις περάσουμε οικογενειακά με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Θα πάμε σε οικογενειακά τραπέζια και αν έχει καλό καιρό ίσως κάνουμε και κάποια αυθημερόν εξόρμηση με τις κορούλες μας”, εκμυστηρεύτηκε στο TLIFE η παρουσιάστρια του Happy Day μιλώντας για τα σχέδια της Πρωτοχρονιάς.

/

Μαμά και κόρες λίγες μέρες νωρίτερα απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού ΟΚ! σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι να κάνουν τα ψώνια τους! Η παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε στιγμή με τις μικρές της και αυτό που ζητάει από τη νέα χρονιά είναι να μπορεί να χαίρεται όλα όσα της έφερε η προηγούμενη.

“Δόξα τω Θεώ μπορώ να πω ότι το 2014 ήταν πολύ γενναιόδωρο μαζί μου. Μου έφερε την δεύτερη κορούλα μου και είδα την Νάγια μου να μεγαλώνει. Οπότε εύχομαι με το νέο χρόνο να χαρώ όλα όσα μου έφερε ο προηγούμενος με τους αγαπημένους μου”, ευχήθηκε στο TLIFE η Σταματίνα.

Read More

And More