Θέμης Σοφός – Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στιγμές προσωπικής ευτυχίας!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Δεν παραλείπει να το επιβεβαιώνει σε κάθε της συνέντευξη αλλά και σε κάθε τους κοινή δημόσια εμφάνιση. Η παρουσιάστρια του Alpha λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του γνωστού δικηγόρου. Αντίστοιχα κι εκείνος νιώθει περήφανος για την μητέρα των παιδιών του.

Το TLIFE τους απαθανάτισε σε πρόσφατη βραδινή έξοδο στο Μέγαρο Μουσικής. Με αφορμή τη μαύρη επέτειο της Δικτατορίας, ο ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς και ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης συναντήθηκαν επί σκηνής, για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά ένα μουσικό αφιέρωμα στα τραγούδια που απαγόρευσε ή λογόκρινε η Χούντα.

Η Σταματίνα και ο Θέμης έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης και μάλιστα πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό μας φακό.

Η Σταματίνα έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή τςη εμφάνιση, ενώ ο σύζυγός της επέλεξε να φορέσει για ακόμη μία φορά κοστούμι.”Πολλές φορές σε κάποια καθημερινή βόλτα μας του λέω “γιατί φοράς κοστούμι; Κάθε μέρα με κοστούμι και γραβάτα πας στη δουλειά” και του κάνω πλάκα. Τον βλέπω λοιπόν που θυμώνει και μου απαντά: “εγώ, αγάπη μου είμαι δικηγόρος”. Δεν δέχεται πολλές παρατηρήσεις για το στυλ και τον εαυτό. Του αρέσει αυτό το καθωσπρέπει στυλ, το οποίο άλλωστε απαιτεί και η δουλειά του”, είχε σχολιάσει η οικοδέσποινα του Happy Day σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον Θέμη.

Read More

And More