Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ετοιμάζει βαλίτσες για οικογενειακές διακοπές στην Πάρο!

Το Happy Day έκλεισε μία επιτυχημένη σεζόν και η οικοδέσποινα του είναι έτοιμη για την καλοκαιρινή της απόδραση! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ετοιμάζει τις βαλίτσες της με προορισμό την Πάρο, τον προσωπικό της παράδεισο όπου περνά μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών τα τελευταία χρόνια.


Με την μικρή Νάγια το καλοκαίρι του 2013

Η παρουσιάστρια του Alpha και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός διατηρούν σπίτι στο κυκλαδίτικο νησί και ο οικογενειακός τους προγραμματισμός το περιλαμβάνει στις φετινές τους διακοπές. Μαζί με το ζευγάρι θα είναι φυσικά και οι δύο κόρες του, Νάγια και Μαίρη.


Στο αγαπημένο της νησί το καλοκαίρι του 2013

Ο χρόνος που θα περάσουν όλοι μαζί μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις σκοτούρες της Αθήνας είναι πολύτιμος και ανυπομονούν να βρεθούν στο νησί. Η αναχώρησή τους θα είχε γίνει νωρίτερα αν δεν είχαν μεσολαβήσει οι πολιτικές εξελίξεις. Μέχρι τότε η παρουσιάστρια κάνει μικρές αποδράσεις σε κοντινές παραλίες.


Ο γνωστός ποινικολόγος και η σύζυγός του σκοπεύουν να παραμείνουν όμως στο νησί μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην πρωτεύουσα για να οργανώσουν τις επαγγελματικές τους εκκρεμότητες.

Η Σταματίνα έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Alpha οπότε και θα επιστρέψει στο ίδιο πόστο με μικρές ανανεωτικές πινελιές.

Read More

And More