Στ. Τσιμτσιλή – Θ. Σοφός: Ανυπομονούν για τον ερχομό του δεύτερου μωρού!

Με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφού σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το αδερφάκι της μικρής Νάγιας. Η παρουσιάστρια θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα και και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της. Το ίδιο και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός που δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της.

Το TLIFE απαθανάτισε το ευτυχισμένο ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδό τους. Από τις σπάνιες βραδινές δημόσιες εμφανίσεις τους, πήγαν να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Η Σταματίνα και ο γνωστός δικηγόρος παρακολούθησαν την πετυχημένη μουσική παράσταση του Τόλη Βοσκόπουλου και του Μίμη Πλέσσα.

Πολλοί ακόμα αγαπημένοι σου celebrities έχουν βρεθεί στο Baraonda για να βρεθούν σε αυτή την μουσική συνάντηση του τραγουδιστή και του γνωστού συνθέτη.

Η Σταματίνα και ο Θέμης έχοντας στη συντροφιά τους δύο ακόμη φιλικά ζευγάρια διασκέδασαν αλλά και συγκινήθηκαν με τις διαχρονικές επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αναχώρησε λίγα λεπτά μετά τις δώδεκα καθώς η παρουσιάστρια, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, φροντίζει να ξεκουράζεται αρκετά.

Read More

And More