Όταν οι stars του Χόλιγουντ βγαίνουν βόλτα με τα παιδιά τους! Δες φωτογραφίες

Μπορεί να τους έχουμε συνηθίσει σε glamorous εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και τη μεγάλη οθόνη, αλλά σίγουρα όταν έχουν ελεύθερο χρόνο οι διάσημοι της ξένης showbiz λατρεύουν να κάνουν βόλτες με τα παιδιά τους και την οικογένειά τους.
Τώρα που πλησιάζουν μάλιστα και τα Χριστούγεννα, οι αγαπημένοι celebrities δεν χάνουν χρόνο, παίρνουν αγκαλιά τα μικρά τους αγγελούδια και κάνουν μικρές εξορμήσεις στην πόλη. Χαλαροί και ευδιάθετοι με casual συνήθως εμφάνιση περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές και απολαμβάνουν την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Angelina Jolie με τον Brad Pitt, τον Tom Cruise με την Katie Holmes, την Sara Jessica Parker, την Sandra Bullock, την Jessica Alba και πολλούς άλλους που έκαναν τη βόλτα τους με τα παιδιά τους την περασμένη εβδομάδα.

Πρώτη και καλύτερη η Angelina Jolie μαζί με τον αγαπημένο της Brad Pitt και τα παιδιά τους πήγαν για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια. Το γνωστό ζευγάρι προσπαθεί πάντα να αφιερώνει χρόνο στα παιδιά του και γι’ αυτό ενόψει τον ημερών βρέθηκε σε γνωστό πολυκατάστημα με παιδικά στην Νέα Υόρκη, για να διασκεδάσουν οικογενειακώς. Κομψή και σικ η Angelina δεν άφησε λεπτό από τα μάτια της τους Maddox, Zahara και Pax που ήταν μαζί τους.

Ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ την κορούλα του είναι ο Tom Cruise και η Katie Holmes. H Suri μπορεί να είναι μόλις πέντε χρόνων, αλλά σίγουρα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικογένεια. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε βραδινή βόλτα που έκαναν στο Lincoln Center, αλλά και σε άλλα γνωστά στέκια στην Νέα Υόρκη.

Αγκαλιά με την μικρή κορούλα της βρέθηκε η πρωταγωνίστρια του “Sex and the City” Sarah Jessica Parker. H γνωστή ηθοποιός έχει ξετρελαθεί με την μικρή Gemma Rose και αφιερώνει πολύ χρόνο στις βόλτες τους.

Σχεδόν 4 μήνες είχε καταφέρει η Sandra Bullock να κρατήσει κρυφό το γεγονός ότι υιοθέτησε ένα αγοράκι από τη Νέα Ορλεάνη, καθώς το πολύκροτο διαζύγιο της από τον σύζυγό της Jesse James λόγω της απιστίας του την είχε κλονίσει. Οι δυο τους είχαν ξεκινήσει μαζί τη διαδικασία της υιοθεσίας του μικρού Louis Bardo, αλλά τελικά το αγοράκι βρέθηκε στην αγκαλιά της Sandra που δεν τον αφήνει λεπτό από κοντά της.
Η πανέμορφη ηθοποιός Jessica Alba που πριν από λίγους μήνες έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, άφησε για λίγο το μωρό της στον σύζυγό της Cash Warren και βγήκε βόλτα με την μεγάλη κόρη της. Οι δυο τους χαλαρές και ευδιάθετες έκαναν τις βόλτες τους και απόλαυσαν τον καλό καιρό, λίγο πριν η μικρή Honor πάει για το μάθημα μπαλέτου της.

Από τις celecrities και τις βόλτες με τα παιδιά τους δεν μπορεί να λείπει και η Victoria Beckham που δεν πηγαίνει πουθενά πια χωρίς την μικρή Harper. O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαμά και κόρη μαζί στο αεροδρόμιο.

Πρωταρχικό ρόλο και στη ζωή του Ben Affleck και της Jennifer Garner φαίνεται πως παίζουν τα παιδιά τους. Το ζευγάρι που έχει ήδη δυο κορούλες: την Seraphina και την Violet, περιμένει το τρίτο του παιδί. Βέβαια, μεγάλο μέρος της ημέρας τους περνούν και με τις δυο πριγκίπισσές τους.
Jennifer Garner με την Seraphina
Το ζευγάρι με την κόρη τους Violet.
Η αγάπη της Mirada Kerr για τον μικρούλη Flynn είναι γνωστή, αλλά πολλοί ίσως να μην ξέρουν πως το γνωστό μοντέλο έχει αναλάβει εξολοκλήρου τις βόλτες του μικρού μαζί με τον σύζυγό της. Έτσι καθημερινά, η Mirada παίρνει αγκαλιά το μικρό της αγοράκι και κάνουν μαζί ατελείωτες βόλτες.

Στο Malibu απαθανάτισε ο φακός την Pink με το μωράκι της, την ώρα που έβγαινε από το “Coogies”. Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν ντυμένη με casual ρούχα και έδειχνε πολύ χαρούμενη.

Στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με την κορούλα της πέρασε και η Alessandra Ambrosio την περασμένη εβδομάδα. Οι δυο τους πήγαν πολλές βόλτες, έπαιξαν στον παιδότοπο και διασκέδασαν πολύ. Εξάλλου η μικρή Anja Mazur είναι η αδυναμία της μελαχρινής καλλονής.

Read More

And More