Όταν οι κόρες των Ελληνίδων celebrities φοράνε τα τακούνια της μαμάς!

Οι περισσότερες μαμάδες της showbiz φροντίζουν τα παιδιά τους να έχουν προσεγμένο στυλ και ειδικά όσες έχουν κόρες! Κάποιες φορές όμως τα βλαστάρια τους παίρνουν τις δικές τους πρωτοβουλίες και επιλέγουν να φορέσουν ρούχα ή παπούτσια της μαμάς. Το θέαμα είναι πολύ γλυκό!

Βέβαια, στο παρελθόν έχει σχολιαστεί αρνητικά αυτό το γεγονός όταν η Βάσω Γουλιελμάκη και η Πάολα φωτογραφήθηκαν για εβδομαδιαία περιοδικά με τις κόρες τους να φορούν ψηλοτάκουνα. Πρόκειται απλά για μία χαριτωμενιά που κάνουν οι μικρές αφού θέλουν να μοιάσουν στις μαμάδες τους, ειδικά όταν αυτές είναι διάσημες και έχουν ιδιαίτερο στυλ!

Δεν ήταν όμως μόνο οι κόρες της τραγουδίστριας και της ηθοποιού που “δανείστηκαν” τα παπούτσια της μαμάς. Την δική της πριγκίπισσα “τσάκωσε” και η Μαρίνα Βερνίκου να δοκιμάζει παντοφλάκια που δεν ήταν σίγουρα στο νουμερό της…

Πρόσφατα, είδαμε και την κόρη της Έλενας Ασημακοπούλου, Μαρία Ροζάριο να δοκιμάζει τις μαύρες γόβες της. Η ηθοποιός ενθουσιασμένη ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία στο twitter σχολιάζοντας.

Read More

And More