Τεό Θεοδωρίδης: Όμορφες στιγμές με το στήριγμά του και σύντροφό του, Αγνή Μάρα!

Ο Τεό Θεοδωρίδης έχει κάθε λόγο να χαμογελά ξανά και να πιστεύει στην ευκαιρία που του δίνεται για μια νέα αρχή, αφού είναι οριστικά ελεύθερος και η δικαστική του περιπέτειά του τελείωσε.

Σε όλη αυτή την χαρά όμως δεν είναι μόνος, αφού την μοιράζεται με την σύντροφό του Αγνή Μάρα, που είναι μαζί τον τελευταίο καιρό αν και γνωρίζονται από τα παλιά. Η ίδια είναι φωτογράφος και οι δυο τους είναι αχώριστοι! Πολλές από τις όμορφες στιγμές τους, τις μοιράζονται στο Facebook!

/

Τον Ιανουάριο ο Τεό Θεοδωρίδης είχε πει στο περιοδικό People για την σύντροφό του:
“Στην πορεία της ζωής μας συνοδοι­πορούμε με ανθρώπους που επιλέ­γουμε και επικοινωνούμε. Μια έλξη του παρελθόντος οδήγησε σε συμβίωση στο παρόν. Ακολουθούμε αυτό που νιώ­θουμε και ευελπιστούμε για το καλύ­τερο. Καθημερινά μαθαίνουμε το σύντροφό μας και μας μαθαίνει. Ο άλ­λος αποτελεί ευκαιρία να δούμε τα εσώ­τερα του εαυτού μας. Εύχομαι αυτά να μη μας τρομάζουν και να δηλώνουμε παραίτηση, αλλά να μας προκαλούν να εμβαθύνουμε όλο και περισσότερο. Όταν φανταζόμαστε κάπως τη ζωή μας, κινδυνεύουμε να απογοητευτούμε, αν αυτό δεν συμβεί, και να βυθιστούμε στη μιζέρια. Από την άλλη, αν η επιθυμία μας να υλοποιήσουμε αυτή τη φαντασία είναι τεράστια, ίσως τυφλωθούμε και καταντήσουμε να χρησιμοποιούμε, να εκμεταλλευόμαστε οτιδήποτε έρχεται ή συμβαίνει στη ζωή μας, για να φτά­σουμε εκεί που θέλουμε. Τελικά, όταν φτάσουμε, τις περισσότερες φορές συ­νειδητοποιούμε πόσο μόνοι είμαστε, ακριβώς γιατί εκμεταλλευόμασταν και χρησιμοποιούσαμε, αντί να επικοινω­νούμε και να κατανοούμε, με αποτέλε­σμα να απογοητευόμαστε και να μιζεριάζουμε και πάλι. Ωραίο, λοιπόν, είναι να οραματιζόμαστε, αλλά ίσως να ήταν πιο ωφέλιμο τελικά να αφήναμε τα πράγματα να κυλούσαν μόνα τους ζώ­ντας τη στιγμή. Βέβαια, μιλάω για τις διαπροσωπικές σχέσεις και όχι για τα επαγγελματικά, όπου εκεί ισχύει κάτι το τελείως διαφορετικό.”

/

Πολλές είναι οι φορές που χαλαρώνουν με φίλους και κάνουν και ταξίδια. Δες κάποιες ακόμη στιγμές τους από αυτές που μοιράστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα.

/

/

/

Read More

And More