Φωτεινή Τσακίρη – Τάσος Γουσέτης: Φωτογραφίζονται πρώτη φορά με την 3 μηνών κόρη τους

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Η μικρή κορούλα τους έχει αλλάξει τη ζωή και δεν χορταίνουν να περνάνε χρόνο μαζί της. Η Φωτεινή Τσακίρη και ο Τάσος Γουσέτης φωτογραφίζονται για το περιοδικό ΟΚ! αγκαλιά με την τριών μηνών κορούλα τους. Λάμπουν ενώ μιλούν για τα σχέδια της βάφτισης και του γάμου τους που θα γίνουν ταυτόχρονα το ερχόμενο καλοκαίρι.

“Απόλυτη ευτυχία και πληρότητα” αισθάνθηκε η ηθοποιός κρατώντας στην αγκαλιά για πρώτη φορά το μωρό της ενώ ο σύντροφός της εξηγεί πως αποκτάει επαφή με την μικρή σιγά σιγά και όσο μεγαλώνει. “Πιστεύω το μεγάλο σοκ θα το πάθω όταν θα με πει μπαμπά”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τάσος.

Ο ίδιος ήταν παρών στον τοκετό και μάλιστα δεν φοβήθηκε καθόλου παρόλο που ήταν μία δύσκολο διαδικασία που διήρκησε 14 ώρες. Ήθελε να κόψει και τον ομφάλιο λώρο αλλά δεν του το επέτρεψαν οι γιατροί. Αν περιέγραφε την όλη διαδικασία με τρεις μόνο λέξεις θα ήταν: μεγαλειώδες, τραγικό και κωμικό ταυτόχρονα!

Η Φωτεινή φάνηκε πολύ ψύχραιμη γιατί, όπως λέει στο πεδιοδικό OK!, δεν είχε την πολυτέλεια να πανικοβληθεί. Ο Τάσος κατά την διάρκεια άρχισε να ξεφυσάει και να σφίγγεται προσπαθώντας να την εμψυχώσει και τελικά της βγάζει το καπέλο που δεν την έπιασε πανικό.

Η ζωή με το μωρό στο σπίτι είναι ένα διαρκές άγχος. Ακόμα και την πρώτη φορά που τν έκαναν μπάνιο ένιωσαν ότι είχαν κάνει τρομερό κατόρθωμα. Σταδιακά καταφέρνουν και καταλαβαίνουν κάποια πράγματα από το μωρό και όσο και αν τους ξενυχτάει και τους ταλαιπωρεί, με ένα χαμόγελό της τα αλλάζει όλα!

Η Φωτεινή έχει χάσει ήδη τα δέκα από τα δεκαέξι κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της και σίγουρα μέχρι το θρησκευτικό γάμο της το καλοκαίρι θα έχψει επανέλθει στην καλλίγραμμη σιλουέτα της. Ονειρεύεται να γίνει ο γάμος σε έξω σε ένα ξωκλήσι και ίσως κοντά σε παραλία. Μάλιστα, το νυφικό τςη το έχει εδώ και χρόνια κρυμμένο στην ντουλάπα της για να μην το δει ο Τάσος.

Μαζί με τον γάμο το ζευγάρι θα κάνει και την βάφτιση της κορούλας τους. Βέβαια, δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε όνομα αλλά μέχρι το καλοκαίρι έχουν χρόνο να το επεξεργαστούν…

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More