Κ. Τσιλίδου – Σ. Δάνδολος: Σε τέσσερις μήνες γονείς!

Η Κάλλι Τσιλίδου και ο Στέφανος Δάνδολος ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το γιο τους. Το όμορφο μοντέλο και ο συγγραφέας μετά από τρία χρόνια γάμου θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους με ένα ακόμη μέλος, το πρώτο τους παιδάκι!

Η Κάλλι αν και διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της δεν έχει πάρα πολλά κιλά. Η κοιλιά της φάνηκε πρώτη φορά κατά την διάρκεια της παρουσίασης του νέου βιβλίου του συζύγου της με τίτλο “Η χορεύτρια του διαβόλου”.

Τρώει αρκετά αλλά το καλλίγραμμο κορμί της δεν φαίνεται να έχει αλλάξει πολύ. Άλλωστε ξέρει να προσέχει ενώ δεν έχει σταματήσει στιγμή να δουλεύει! Μάλιστα, ακολουθεί και τον Στέφανο στις παρουσιάσεις του βιβλίου του ανά την Ελλάδα με τελευταίο σταθμό την Θεσσαλονίκη.

Λίγο πριν αναχωρήσουν όμως για την συμπρωτεύουσα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν την βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Έκανα στάση στο βιβλιοπωλείο που υπάρχει στο χώρο και χάζεψαν τις βιτρίνες περνώντας λίγες χαλαρές στιγμές.

Δες φωτογραφίες!

Read More

And More