Μ. Τζομπανάκη: Απόλαυσε το γιο της στο θέατρο!

Στην παράσταση “Αντιγόνη” που ανεβαίνει στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, συμμετέχει ο Ορφέας Αυγουστίδης. Η πρεμιέρα του έργου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ και φυσικά από το κοινό δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη μητέρα του ηθοποιού, Μαρία Τζομπανάκη.

Μαμά και γιος έχουν ιδιαίτερο δέσιμο! Άλλωστε είναι και εκείνη ηθοποιός και ο Ορφέας εκτιμάει ιδιαίτερα την γνώμη της ειδικά επάνω στη δουλειά.

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι μια παραδοσιακή μητέρα και απόλαυσε γεμάτη υπερηφάνεια τον γιο της στη σκηνή αλλά και το υπόλοιπο δυνατό καστ. Την ηρωίδα του Σοφοκλή ενσαρκώνει στην παράσταση η πρόσφατα βραβευμένη με το βραβείο Μελίνα Μερκούρη, Λένα Παπαληγούρα και εκτός από τον Ορφέα παίζουν ακόμα οι Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Βίκυ Παπαδοπούλου, Χρήστος Σαπουντζής και Λυδία Φωτοπούλου.

Το έργο ανεβαίνει σε μετάφραση του Νίκου Παναγιωτόπουλου, με πρωτότυπη μουσική της Μόνικα, φωτισμούς του Σκοτ Μπόλμαν (φωτιστή του Ρόμπερτ Ουίλσον) και κοστούμια της Ιωάννας Τσάμη.

Read More

And More