Μ. Γεωργιάδου – Σ. Τζώρτζογλου: Ποζάρουν με τον 15χρονο γιο τους!

“Είναι σαν να μην χωρίσαμε ποτέ”, λέει ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Μαρία Γεωργιάδου. Είναι πρώην σύζυγοι από το 2004 αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε ποτέ να αγαπάει και να εκτιμάει ο ένας τον άλλον. Άλλωστε ο γιος τους Αλκιβιάδης είναι αυτό που θα τους ενώνει πάντα. Οι δύο ηθοποιοί με αφορμή την πρόσφατη συνεργασία τους στην κυπριακή σειρά “Το βαλς με 12 θεούς”, που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1, ποζάρουν με τον 15χρονο γιο τους και μιλούν για τη σχέση που έχουν μαζί του.

/

“Ο δικός μου ρόλος είναι να βάζω τα όρια στον Αλκιβιάδη και του Στράτου να τα ανατρέπει. Αλλά ακόμα και αυτό το βρίσκω αρκετά ισορροπημένο, γιατί είναι καλό να ξέρει ένα παιδί ότι υπάρχουν όρια, αλλά να έχει και διεξόδους. Η συμπεριφορά του Στράτου είναι πιο χαλαρή, πιο «αλήτικη», ενώ εγώ είμαι αυτή που θα ακολουθήσει το πρόγραμμα. Μου αρκεί που ξέρω ότι περνάνε ωραία μαζί. Η μοναδική περίπτωση που αντιδρούσα ήταν όταν πήγαινε στο σπίτι του Στράτου και έπαιζε περισσότερη από την συμφωνημένη ώρα ηλεκτρονικά παιχνίδια”, δηλώνει η Μαρία στην ερώτηση αν έχουν διαφωνήσει στην διαπαιδαγώγησή του.

/

Με την δική του σειρά ο Στράτος δηλώνει: “Με τον Αλκιβιάδη γίνομαι κι εγώ παιδί. Όταν είχε έρθει στην Αμερική, πήγαμε μαζί στο 6Flags, ένα τεράστιο λούνα παρκ με επικίνδυνα παιχνίδια και μπήκαμε μαζί στο roller coster. Όταν κατέβηκα από το τρενάκι ήμουν κάτωχρος. Αλλά μου άρεσε που μοιραστήκαμε αυτή την αίσθηση κινδύνου και βλέπω ότι έχει τον ίδιο τσαμπουκά που είχα και εγώ όταν ήμουν στην ηλικία του. Όταν βάζει κάτι στο μυαλό του, δεν θα σταματήσει πριν το φέρει εις πέρας.”

/

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More