Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Ένα love story, ένας γάμος και 4 παιδιά!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης μάλλον δεν συνάντησε τυχαία στη ζωή του τη γυναίκα του, Ολυμπία Χοψονίδου! Αν και αρραβωνιασμένος με άλλη γυναίκα, η γνωριμία του με την Σταρ Ελλάς του άλλαξε ρότα!


Η Ολυμπία όταν βγήκε Σταρ Ελλάς, λίγο πριν τη γνωριμία της με τον Βασίλη

Η γνωριμία

Γνωρίστηκαν στη Μύκονο. Αρχικά τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για φιλία καθότι ο μπασκετμπολίστας ήταν αρραβωνιασμένος που όμως εξελίχθηκε αλλιώς. “Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου» δήλωσε ο μπασκετμπολίστας. «Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» εξομολογήθηκε.


Οι κοινές τους εμφανίσεις άρχισαν να πυκνώνουν, ώσπου…

Το πρώτο παιδί

Το 2009 η Ολυμπία μένει έγκυος στο πρώτο της παιδί. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο όπου γνωρίστηκαν και τελούν τον πολιτικό τους γάμο το 2010 αφότου γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος, Θανάσης.


Το ζευγάρι στην έξοδό του από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του πρώτου τους γιου.

Ο θρησκευτικός γάμος

Στις 24 Ιουνίου του 2011 αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στο Κτήμα Νάσιουτζικ σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, έχοντας ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί.

Το δεύτερο παιδί


Λίγο καιρό μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους το ζευγάρι απολαμβάνει τις βόλτες του στη Γλυφάδα!

Το τρίτο αγόρι

Το 2013 το ζευγάρι οδεύει για το τρίτο του παιδί το οποίο είναι και πάλι αγόρι και θα ονομαστεί Δημήτρης.


Η Ολυμπία ως full time μαμά απολαμβάνει την εγκυμοσύνη και τις βόλτες με τους γιους της


Το ζευγάρι κάνει διακοπές μαζί με τα δύο του αγόρια και ο Βασίλης δεν αφήνει από τα μάτια του την ετοιμόγεννη σύζυγό του


Το ζευγάρι είναι σουπερ ευτυχισμένο με τρία αγόρια όμως κάτι λείπει!

Ήρθε και η κόρη!

Το 2015 βρίσκει την Ολυμπία ξανά έγκυο και αυτή τη φορά ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε… το τρίποντο της ζωής του αφού το τέταρτο παιδί τους είναι κορίτσι!

Το ζευγάρι έχει μια ολοκληρωμένη οικογένεια που τίποτα δεν μπορεί να τη διαταράξει παρά μόνο… τα παιδικά κλάματα από την κόρη που ήρθε στον κόσμο! Δες εδώ!

Read More

And More